Transparent
Inloggen
Sluiten

Sven van Beek: 'Dit was een van de slechtste wedstrijden van dit Feyenoord'

17 februari 2019 16:47

Sven van Beek was na de wedstrijd tegen FC Groningen in gesprek met Fox Sports niet te genieten. "Dit was een van de slechtste wedstrijden van dit Feyenoord. Het is Feyenoord onwaardig. Eigenlijk alles ging mis vandaag", aldus Van Beek. "Natuurlijk zijn er in de kleedkamer harde woorden gevallen. Maar iedereen weet dat het zo niet goed is en het zo niet verder kan. Maar het gebeurt."

De verdediger had geen verklaring waarom het tegen Groningen zo mis kon gaan. "Ik heb daar ook geen antwoord op. Uiteindelijk heeft het te maken met instelling", zo gaf hij aan. "Als je ziet hoe wij werden overlopen. Dat kan gewoon niet. Wat ik zeg: Feyenoord onwaardig."

Van Beek maakte met een eigen goal uiteindelijk het enige doelpunt van de wedstrijd. "Het was een heel lullig moment. Maar als ik hem niet aanraak, zit hij ook", zei hij daarover. "Ik kon er verder weinig aan doen. Moet ik hem dan laten gaan? Dan schiet hij hem ook binnen."

Voor de verdediger van Feyenoord was het zijn zesde eigen doelpunt in de Eredivisie. "Dat klopt. Maar als je ze alle zes gaat nakijken, kan ik er zeker aan drie niets doen", aldus Van Beek. "We kunnen er wel lacherig over gaan doen, maar ik vind het niet zo om te lachen eerlijk gezegd. Het is al pijnlijk genoeg."




Tags

beek groningen aanraak eredivisie fox lacherig nakijken overlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk gelul jacobs jans joseph kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris