Transparent
Inloggen
Sluiten

Michiel Kramer: 'Achteraf spijt van het broodje kroket'

16 februari 2019 10:25 - Algemeen Dagblad

In december 2017 ontstond er veel ophef toen Michiel Kramer in de rust van het bekerduel tegen Heracles Almelo een broodje kroket at. Het leverde hem een boete en een disciplinaire straf op. In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft hij nu aan dat hij daar achteraf spijt van heeft. "Omdat iedereen er wat over te zeggen had. Het was nooit de bedoeling om te laten zien: kijk mij eens een broodje kroket eten", aldus Kramer. "Maar ik had al vier uur lang niet gegeten. Het zegt misschien wel meer over het IQ van supporters die alleen maar over dat broodje beginnen."

Kramer gaat verder: "Uiteindelijk zal het minder worden, maar ook als ik gestopt ben zullen ze zeggen: was lekker, hè, dat broodje kroket. Iedereen krijgt maar een platform om van alles te zeggen. Natuurlijk heb je allemaal recht op een mening, maar soms denk ik: waarom zo negatief?"
Tags

broodje kramer kroket michiel almelo bekerduel disciplinaire heracles

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Beste Michiel, als je het nu nog niet begrijpt zal je het waarschijnlijk nooit begrijpen. Wat ik begrijp is dat je nu gaat zeggen ik heb achteraf spijt en waarom heb je nu dan ineens achteraf spijt? omdat de centjes op raken en je wel weer in beeld moet komen om centjes op te rapen? Tjonge tjonge tjonge wat ligt dit er dik boven op. En laten we a.u.b. niet over IQ praten, dat is niet zo hoog bij jou.
+1/-0

2 jaar geleden
Misschien valt iedereen over mij heen nu, maar .. ergens heeft Kramer wel gelijk. Okay, hij had béter gezegd " Manen ik heb rete-trek in iets lekkers, mijn maag rammelt " ( overigens heeft een club als Feyenoord dan geen diëtist in dienst die gewoon mee gaat met de wedstrijden ? ). Maar nu wordt-ie idd afgerekend op zoiets stoms. terwijl hij misschien veel meer uit zijn carrière had kunnen halen.
+1/-0

2 jaar geleden
Niet de meest begaafde spits die ons Feyenoord heeft gehad,echter,de huidige spits zou na 700 kroketjes nog geen deuk in een (nasi)bal schieten.Zorgwekkend,niet meer,niet minder!De aanvoer is echter ook meer dan dramatisch,geen gogme en voetballend vermogen...Taak voor van Geel,hoewel ik daar weinig vertrouwen meer in heb.Is er überhaupt een transferlijst voor mislukte TD'S?
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane advocaat bundesliga cambuur celtic conteh deugpolitie diallo fsv gespeelt gras hassel hooligans invulde inziens jansen jopie koevermans kuijt kuyt plafond plastic ramesoe rkc schadelijk slot sparta vakkiek werkelijkheid willykment