Transparent
Inloggen
Sluiten

Calvin Verdonk: 'Tegenstanders met angst naar De Kuip en thuis willen ze Feyenoord vastzetten'

16 februari 2019 07:58 - De Telegraaf

Feyenoord haalt dit seizoen beduidend minder punten in uitwedstrijden dan Ajax en PSV. In gesprek met De Telegraaf geeft Calvin Verdonk aan dat hij in zijn periode als speler bij PEC Zwolle een verschil in benadering merkte. "Toen ik bij PEC speelde en we naar De Kuip moesten, gingen we er echt naartoe om in te zakken en speelden we met vijf verdedigers. Laat Feyenoord maar komen. We verloren met 5-1. In eigen stadion zei onze trainer Ron Jans: 'we gaan alles vastzetten'. Het werd toen 2-2", aldus Verdonk.

De linksback gaat verder: "Tegenstanders komen met angst naar De Kuip en thuis willen ze Feyenoord vastzetten. Hoe dat ging tegen Ajax en PSV? Tegen PSV was ik er toen niet bij, maar tegen Ajax zakten we thuis ook in. Dat zie je meer ploegen tegen ze doen."

Verdonk had niet verwacht dat hij dit seizoen zoveel zou spelen toen hij na verhuurperiodes aan PEC Zwolle en NEC zich bij Jong Feyenoord moest melden afgelopen zomer. "Toen zat dit helemaal niet meer in mijn hoofd, wat ik nu meemaak. Of ik me afgeschreven voelde? Ja, ik zag geen toekomst meer bij Feyenoord. Tot ik werd gebeld door Martin van Geel en ik me bij het eerste mocht melden door de blessure van Ridgeciano Haps", zo geeft hij aan.




Tags

verdonk kuip vastzetten pec haps jans jong meemaak ridgeciano ron telegraaf verhuurperiodes zakten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Verdonk stelt het wel èrg simpel voor. Uiteindelijk lijkt het op die manier alsof Feyenoord zich laat leiden door wat anderen er van vinden. De uitstraling, daar gaat het om. Daar is te weinig aandacht voor.
+1/-0

5 jaar geleden
Nou Calvin, noem mij eens één tegenstander die bij dit Feyenoord met angst naar de Kuip komt? En als dat al een klein beetje mee zou spelen, komt dat enkel door die mooie Kuip en het ongelooflijk heerlijke Legioen. En niet door de kwaliteit van get overgrote deel van deze waardeloze selectie zonder creativiteit of spelinzicht.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer