Transparent
Inloggen
Sluiten

Cuco Martina: 'Het shirtje van deze wedstrijd ga ik inlijsten'

11 februari 2019 10:03

Ook tegenover De Telegraaf gaf Cuco Martina na de wedstrijd tegen De Graafschap aan dat een droom was uitgekomen. "Ik ben bij Feyenoord weggegaan toen ik zeventien was. In die tijd had ik altijd al de droom om in De Kuip te spelen", aldus Martina. "Ik liep er vaak langs en ik ben er zelfs wel eens ballenjongen geweest. Uiteindelijk sta ik hier dan toch met een Feyenoord-shirt. Ik ben zeer trots."

Voor Martina is Feyenoord een deel van zijn leven. "Ik woon al 25 jaar in Rotterdam-Zuid en heb constant Feyenoord in mijn hoofd gehad. Mijn vrienden en familieleden zijn ook allemaal voor Feyenoord", zo gaf hij aan. "Ik had een stuk of twintig kaarten geregeld voor familie en vrienden. Het is geweldig dat ze zijn gekomen om mij te steunen."

Sinds zijn vertrek naar Engeland is de verdediger fysiek flink gegroeid. "Als je uit Nederland komt, ben je gewend om te voetballen. Maar je merkt al snel dat er veel lange ballen worden gespeeld en dat je fysiek sterk moet zijn", zei hij daarover. "Dat was wel even een omschakelmoment voor mij. Uiteindelijk heb ik dat goed opgepakt. Ik ben sterker geworden, maar ook wijzer en slimmer."

De verdediger hoopt komende maanden belangrijk te worden voor zijn jeugdliefde. "Het shirtje van deze wedstrijd ga ik inlijsten en krijgt een mooi plekje aan de muur", aldus Martina.




Tags

martina cuco inlijsten shirtje ballenjongen engeland familieleden graafschap jeugdliefde kuip muur nederland omschakelmoment telegraaf uitgekomen wijzer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.425 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds schreuder slot soap stengs there think what will willykment year yoda zeroukki zerrouki