Transparent
Inloggen
Sluiten

Cuco Martina: 'Uiteindelijk is het waar gekomen'

9 februari 2019 23:09

Cuco Martina was blij dat zijn droom eindelijk is uitgekomen om voor Feyenoord in De Kuip te mogen spelen. "Het voelt heel erg goed. Uiteindelijk is het waar gekomen. En natuurlijk ook de overwinning", aldus Martina in gesprek met Fox Sports. "Het ging vrij goed. We hebben de nul gehouden, dat is het belangrijkste. En ik heb het team ook kunnen helpen."

De verdediger is vanaf het begin ook goed ontvangen in Rotterdam. "We hebben een hele goede spelersgroep. De staf is ook goed. Het was voor mij vrij makkelijk", zo gaf hij aan. "Clasie ken ik al erg goed. Dus onze band is zeer sterk daar."

De gedachte dat hijzelf rechtsback zou spelen en St. Juste in het centrum komt te spelen vindt Martina zelf ook niet vreemd. "Totaal niet. Ik heb de afgelopen drie jaar als rechtsback gespeeld. Dat kan ik ook goed", zei hij daarover. "We weten allemaal dat St. Juste ook een centrale verdediger is, dus hij kan daar ook spelen."

Er zat op de ploeg wel meer spanning. "Je wint van Ajax en je gaat met een goed gevoel naar Excelsior, maar je verliest daar. We moesten dit even recht zetten en dat hebben we goed gedaan", aldus de verdediger. "We moeten de komende wedstrijden dezelfde gedachte hebben en blijven winnen natuurlijk."




Tags

martina cuco juste clasie excelsior fox kuip uitgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arne arneslot beelen cacuoctructuyen chelsea fundament geertruida gimenez hancko hartman ivanusec kloese kraaij krabbendam liverpool middenveldert milambo nieuwkoop oosting schreuder slot stengs timber ueda wehave willykment xabi yoda