Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Ik denk dat we er nog twee of drie meer hadden moeten maken'

9 februari 2019 23:02

In gesprek met Fox Sports kreeg Giovanni van Bronckhorst de vraag of hij tevreden was over het veldspel van Feyenoord. "In de tweede helft meer dan de eerste helft. In de eerste helft kregen we weer te veel ruimtes die we niet benutten. De dynamiek die we normaal hebben vanaf het middenveld en de backs was de eerste helft iets minder", aldus Van Bronckhorst. "In de tweede helft was dat beter. We durfden sneller naar voren te spelen met mensen tussen de linies. Dan zie je dat je binnen tien minuten de wedstrijd beslist."

De score had voor zijn ploeg veel hoger uit kunnen vallen. "De keeper heeft vandaag een hoop kansen weten te pareren. Hij had een paar goede reddingen. Ik denk dat we er nog twee of drie meer hadden moeten maken", zo gaf hij aan.

Tegen De Graafschap wisten beide backs te scoren. Iets wat Van Bronckhorst goed deed. "Tegen de tegenstander vandaag hadden we aanvallende impulsen nodig van de backs. Dan scoren ze allebei. Ik denk dat dat hun ook veel vertrouwen heeft", zei hij daarover.




Tags

bronckhorst durfden dynamiek fox graafschap pareren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.407 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda