Transparent
Inloggen
Sluiten

Sam Larsson: 'Die derde plek moet voor ons zijn'

9 februari 2019 07:51 - De Telegraaf

Feyenoord is door de twee nederlagen na de winterstop opeens in een strijd verwikkeld met AZ om de derde plek. In gesprek met De Telegraaf geeft Sam Larsson echter aan zich geen druk te maken om de Alkmaarders. "Ik kijk alleen omhoog. We zijn zeker goed genoeg om derde te worden", aldus Larsson. "Ik denk niet dat die positie in gevaar gaat komen. Daarvoor hebben we te veel kwaliteit in het team. Die derde plek moet voor ons zijn."

De Zweed baalt wel van de wisselvalligheid van Feyenoord. "Dit team heeft zoveel potentie, maar het lukt ons niet altijd om dat te laten zien", zo geeft hij aan. "Wat daar de oorzaak van is en of het iets met motivatie te maken heeft, is moeilijk te zeggen. De uitdaging voor ons is om het niveau dat we tegen PSV en Ajax hebben laten zien vast te houden tegen laaggeklasseerde ploegen."

Dit weekend wacht een wedstrijd tegen De Graafschap. "De realiteit is dat we het in eigen stadion en in grote wedstrijden wel kunnen. We moeten eraan werken, dat we het elke keer laten zien", zegt hij daarover. "We hebben een normale week gedraaid. We hebben heel goed getraind. Het gevoel is goed in de groep. Maar dat hadden we ook voor de wedstrijd tegen Excelsior en toch bleven we achter met nul punten."




Tags

larsson excelsior graafschap laaggeklasseerde motivatie telegraaf verwikkeld wisselvalligheid zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Alweer de gebruikelijke pietpraat aan de vooravond van een thuiswedstrijd.Goed getraind,goed gevoel,nu eens een keertje goed voetbal Sam?Ik verwacht een zware wedstrijd tegen een ploeg die zich ingraaft,en daar hebben we dan ontzettend veel moeite mee zoals al is gebleken tegen de ''mindere goden''!!!!!!!!
+2/-1

5 jaar geleden
Nou Sam kijk eens in de spiegel in 70% van de wedstrijden hobbel je een beetje mee..
+2/-1

 
5 jaar geleden
Ach eerst maar eens van Beek ( lekker uitverdedigen door het midden) en Jan Arie lozen, want zij komen ZWAAR tekort
+2/-1

 
5 jaar geleden
Wat hebben die twee nou te maken met Larsson? Nou willem ik vind het toppers altijd door het midden uitverdedigen, dus wat wil je nog meer? :D
+2/-0

5 jaar geleden
Off the record , ik vond die Cocu wel aardig spelen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.150 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg