Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat over geruchten: 'Ik bevestig het niet en ik ontken het niet'

5 februari 2019 10:25 - RTV Rijnmond

In gesprek met RTV Rijnmond werd Dick Advocaat gevraagd over zijn mogelijke overstap naar Feyenoord komende zomer. Volgens Voetbal International hoeft hij zelfs alleen nog maar 'ja' te zeggen. "Nou, dan weten zij allemaal meer dan ik, hoor", aldus Advocaat. "Het heeft ook weinig zin om daar antwoord op te geven. Ik ben nu in dienst van FC Utrecht en ga niet over iets anders praten. Ik bevestig het niet en ik ontken het niet. Met alle respect, maar ik hoef daar op dit moment geen verantwoording over af te leggen."

Meer op RTV Rijnmond




Tags

advocaat bevestig ontken rijnmond utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Dikkie Dik kan zo de politiek in. Politici geven ook zulke antwoorden. Feyenoord moet op zoek gaan naar een coach voor de langere termijn. Ik hoorde op rtv Rijnmond, dat eventueel Dikkie Dik voor een jaar aangesteld zou worden.
MvG wees verstandig. Niet doen, wordt weer een verloren jaar. Van Gaal zou een optie kunnen zijn, maar de meesten van jullie zij er, gezien zijn verleden, fel op tegen. Ander opties zijn al weg. Peter Bos, Henk Fräser.
We wachten maar af.
+1/-0

5 jaar geleden
Dick vindt het fijn dat hij genoemd wordt dus doet lekker geheimzinnig .
We gaan het wel zien de media zit vaker mis
+1/-0

5 jaar geleden
M A R T I N J O L moet het natuurlijk worden. Heeft wel oog voor de jeugd en steekt tactisch iedereen de loef af.
+1/-1


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.311 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot derksen eredivisie fries geertruida gimenez hancko heerenveen intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes middenveldert minteh praag rvc stengs sterkhouders sugawara timber vertekent volkslied wehave wieffer willykment yoda zerrouki