Transparent
Inloggen
Sluiten

'Dick Advocaat enige kandidaat voor Feyenoord'

5 februari 2019 09:21 - Voetbal International

Voetbal International weet te melden dat Dick Advocaat de enige kandidaat is om Giovanni van Bronckhorst op te volgen komende zomer. Technisch directeur Martin van Geel heeft ook niet met andere kandidaten gesproken.Feyenoord hoopt hem zelfs komende dagen te overtuigen om in Rotterdam aan de slag te gaan. Advocaat staat hier wel voor open, maar wil weten wat de mogelijkheden zijn.

De technische staf zal grotendeels wel hetzelfde blijven. Jean-Paul van Gastel en Denny Landzaat hebben nog doorlopende contracten en dat afkopen kost veel geld. Dirk Kuijt zal wel een rol gaan krijgen in de technische staf. Omdat hij nog niet de vereist diploma's heeft, kan dat niet fulltime.

Volgens insiders moet Advocaat de weg plaveien voor Kuijt. Als hij in 2020 wel de vereiste diploma's heeft kan hij dan eventueel wel aan de slag als hoofdtrainer van het eerste elftal.

Meer op Voetbal International
Tags

advocaat diploma kuijt bronckhorst doorlopende fulltime gastel landzaat plaveien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Schande.... Van Geel OUT! Wanneer gaan we nou eens écht iets veranderen in onze club??!
+1/-0

4 jaar geleden
Die Advocaat doet het waarschijnlijk niet eens joh. Er is echt niet veel mogelijk en ik zie van Geel alweer een hoop "goedkope" troep aanschaffen. Pleurt op van Geel!

Dat wordt volgend jaar helemaal niks, we worden alleen maar slechter.
+1/-0

4 jaar geleden
Als trainer zal hij het natuurlijk wel beter doen dan dat we gewent zijn de laatste tijd. Maar het blijft onverstelbaar dat er totaal niet verder word gekeken, en als de geruchten waar zijn dat hij maar de enige kandidaat is.....dan is dat zelfs te triest voor woorden. Kijk eens wat verder, ook eventueel over de grens als je geen geschikte kandidaat hier kan vinden. Zullen heus wel goede kandidaten zijn die bij onze club passen, maar je moet wel even wat verder kijken dan je eigen telefoonklappertje.
+1/-0

4 jaar geleden
Lekker goedkoop en visieloos weer van van Geel. Overigens kan ik best leven met Advocaat als trainer, maar dan wel met Gullit, van Gastel en Kuijt als assistenten. En daarnaast moet van Geel vertrekken, en moet er een technische visie worden neergezet van onderop tot Feyenoord 1 waarbij met name de doorstroming van de Jo19 naar Feyenoord 1 goed gaat lopen en jeugdspelers ook echt kansen krijgen in Feyenoord 1, zoals ze nu sinds 2014 niet meer serieus hebben gehad en waardoor de hele jeugdopleiding vernaggeld is.
+1/-0

4 jaar geleden
Er zal toch waarachtig wel een trainer te vinden zijn met toekomstvisie waar we iets mee kunnen. En maar weer op de bekende namen terugkomen, Advocaat, bluksem Feyenoord is een topclub. O ja, Al lang niet meer zolang van Geel er is met z'n mooie praatjes.
Enkele kreten die weer gaan komen bij de volgende miskoop:
Past uitstekend bij Feyenoord
Is op meerdere plaatsen inzetbaar
Is multifunctioneel
Is geen onbekende voor feyenoord
Is kopsterk
Heeft loopvermogen
Heeft scorend vermogen,
Kortom: Een geweldige aanwinst voor Feyenoord.
Bah Bah Bah
+1/-0

4 jaar geleden
VI?? In haar blad staat Martin Jol een straatlengte voor op Advocaat. Werkelijk op alle onderdelen pluspunten dus ook op jeugd inpassen. VI waarom noem je zijn naam niet? Oh jullie lullen maar wat want echt info O N T B R E E K T zoals altijd!!!!!!!!!!!!!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Niemand noemt Jol als mogelijke kandidaat. Hij is ook totaal ongeschikt voor Feyenoord.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Juist niet. Ben zelf aanwezig geweest bij the Spurs en HSV waar hij top werk verrichtte ( of heb je dat niet meegekregen?).

Trouwens VI noemt hem wel hoor wel hoor. Daar voldoet Jol aan alles.

https://voetbalflitsen.nl/nieuws/j3d791/martijn-krabbendam-martin-jol-zal-ongetwijfeld-op-de-lijst-van-martin-van-geel-staan?fbclid=IwAR38uBcW4XMT-ZZnSJE6WFgtYVqWFPeCQYgCMzgO1z4oQ49U4JTj6hNsUsQlink
+2/-0

 
4 jaar geleden
Dat is ook al weer 10 jaar geleden en hij is ook al op leeftijd.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Nee hoor de meest ervaren 63 jaar en hij is vrij. Een topper die niet met zichzelf te koop loopt.
Ach van Geel verrast nooit....en nu dus ook niet helaas.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 27.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane advocaat afbrandt arena cate eredivisie eringa gimenez kern kloese knvb kroes middenveldert minteh mislintat ono overmars paixao pier praag rvc side slot staken steijn voorhand voorzitten willykment yoda zerrouki