Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Vermeer: 'We hebben bijna geen kans gehad vandaag'

3 februari 2019 18:17

Kenneth Vermeer had geen verklaring wat er mis ging bij Feyenoord. "Het is moeilijk te verklaren. We spelen sowieso geen topwedstrijd", aldus Vermeer in gesprek met Fox Sports. "In de eerste helft was er weinig aan de hand. Het tempo moet wel omhoog, maar dat hadden we in de rust besproken. Je komt dan op 0-1, maar daar is alles mee gezegd. We hebben bijna geen kans gehad vandaag."

In de eindfase ging het bij Feyenoord helemaal mis. "Iedereen liep uit zijn positie. We wilden denk ik te graag voor de 1-2 gaan, maar die valt dan aan de andere kant", zo gaf hij aan. "Je probeert je verdediging wel neer te zetten. Je bent er mee bezig, maar het mocht niet zo zijn. Het enige wat ik kan doen is het zo goed mogelijk neer proberen te zetten. Ik had het gevoel dat er niet zo veel aan de hand was. We gaven ook niet zo veel kansen weg, maar we hadden geen tijd meer om het nog recht te zetten."

Over zijn eigen wedstrijd was de doelman redelijk tevreden. "Ik vond dat ik oké gespeeld had, maar daar koop ik niks voor. Ik heb liever dat ik een mindere wedstrijd speel, maar dat je wel de wedstrijd wint", zei hij daarover.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws