Transparent
Inloggen
Sluiten

Ridgeciano Haps: 'Dit Feyenoord had dichter bij Ajax en PSV moeten staan'

2 februari 2019 09:01 - De Telegraaf

Ridgeciano Haps is het in gesprek met De Telegraaf niet eens met de vraag of hij de ontbrekende schakel is geweest bij Feyenoord en de ploeg met hem niet verloren zou hebben van De Graafschap, PEC Zwolle of Fortuna. "Dit Feyenoord had ook met de spelers die er de afgelopen maanden stonden dichter bij Ajax en PSV moeten staan", aldus Haps. "Ik houd vol dat we wél voldoende kwaliteit in onze selectie hebben. Laten we kijken wat we nog kunnen doen in de resterende maanden van het seizoen."

Haps is blij om weer terug te zijn. Als invaller kwam hij tegen Ajax in het veld, maar niet voordat hij Calvin Verdonk een compliment gegeven had. "Calvin deed het geweldig. ’Ik heb van je genoten, jongen’, zei ik tegen hem. Maar daarna had ik er inderdaad zelf wel zin in", zegt hij daarover.

De linksback genoot van de wedstrijd met Jong Feyenoord tegen Leicester City. "Die Engelse jongens zijn allemaal supersterk. De opleiding is daar heel anders. Wij zijn tactisch beter opgeleid, zij zijn fysiek allemaal sterker op jonge leeftijd", zo geeft hij aan.

Als het aan Haps ligt speelt Jong Feyenoord vaker van dit soort wedstrijden. "Als je dit soort partijen speelt, krijg je het hele pakket mee als jonge voetballer", aldus de verdediger. "Je moet je wapenen, het is een fysieke strijd, het tempo ligt hoog en je moet je aanpassen aan sterke tegenstanders. Want al die Engelse ploegen hebben uitstekende selecties."
Discussieer mee op de forums


Tags

haps ridgeciano jong fortuna graafschap leicester pakket pec schakel supersterk telegraaf verdonk wapenen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Haps topgozer en heeft helemaal gelijk en zeer goede invalbeurt vandaag als enige een voldoende. Je verwacht het niet een terugval na de 6-2 tegen een degradatiekandidaat.... Pfffff. Zo passief allemaal. Kutwissels ayoub voor jens...haal vilhena er dan uit speelde weer kut. Nico 10 minuten wachten en dan pas erin. Bijna alle corners te hoog of te laag hoe kan dat? Ik zeg het al tijden de derde plek is nog niet zeker en beker is ook afwachten uiteraard. Als dat beiden niet lukt heb je een drama seizoen nu ook al eigenlijk als je de 6-2 niet mee telt. Pisv weer rode kaart (2e geel) tegenstander de zoveelste. Mocht je samenvatting excelsior kijken zie overtreding op haps rand 16 van schouten 1000 procent 2e geel dan win je. Waar is de var? Lijkt me belangrijk genoeg voor de var....:\(
+2/-0

 
2 jaar geleden
De overtreding jegens hem doet weinig ter zake lijkt mij.Was slappe Hap(s),enne,die Schouten is wel een aardige,voetballend vermogen en tomeloze inzet,iets wat Feyenoord zelden kan opbrengen,behoudens een enkele uitzondering zoals afgelopen week.Van Geel gaat liever voor een uitgerangeerde mislukte centrale verdediger,ach,hij schijnt een Feyenoordhart te hebben,die zitten er echter voldoende op de tribune,op het veld heb ik helaas mijn twijfels.....Degradatiekanditaten-Feyenoord,een 4-0,en dat doet enorm pijn....
+1/-1

 
2 jaar geleden
Waarom doet overteding niet ter zake? We speelden slap idd en haps wel prima maar dat is gewoon 2e geel lijkt me essentieel.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Voetbal is essentieel Kuytebijter,jammer dat dat vaak ontbreekt in dit elftal!
+2/-0

2 jaar geleden
Verliespartijen tegen ploegen uit het rechterrijtje zegt genoeg.De Graafschap,PEC Zwolle,Excelsior en tegen de promovendus in eigen Kuip moet welhaast voer voor psychologen zijn.Je opladen tegen zogenaamde topteams wordt hier weer compleet verneukt,of zijn de heren er zich niet van bewust dat ook tegen voornoemde winst ook gewoon drie punten betekent!!!Twijfels mijnerzijds,ik snap er al enkele jaren geen moer van.Desondanks fijne avond,in ieder geval op tijd naar bed.
+2/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.077 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afrika arne balde berghuis bestlander bijlow boer bozenik brad destructief edirin hanegem herik instortingsgevaar jones jorien kermit kokcu kuijt kuip marwijk mischien nederland onzin oranje ramesoe tno visuele willykment