Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord bevestigt: Cuco Martina gehuurd van Everton

31 januari 2019 19:49 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft de komst van Cuco Martina bevestigd via de officiële website. De verdediger wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Everton. Martina moet Eric Botteghin vervangen, die vanwege een knieblessure dit seizoen niet meer in actie zal komen.

Technisch directeur Martin van Geel is blij dat het gelukt is om een vervanger voor Botteghin te halen. "Het is ontzettend triest voor Eric dat hij er zo lang niet bij kan zijn. Nu hij is weggevallen, zouden we eventuele nieuwe tegenslagen in de defensie moeilijk op kunnen vangen", aldus Van Geel. "Dat ondervangen we met Martina, die in het verleden ook al bij ons op de radar stond, zeer ervaren en allround is, op alle posities in de verdediging kan spelen en bovendien de stad en de club al kent."

Meer op Feyenoord.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Ik vond dit eigenlijk een kut aankoop, tot ik er achter kwam dat hij de stad al goed kende. Toen was ik om. Jezus wat is dit weer geldverspilling. Kan Van Geel niet eens spelers halen die je met winst kan verkopen zodat we niet dat eeuwige argument horen dat er geen geld is?
 
7 maanden geleden
Die Engelsen lachen de ballen uit hun broek, hij zat bij Stoke op de tribune.
 
7 maanden geleden
Welke verdediger had jij dan in gedachte? Hij moet wat na de wedstrijd tegen Ajax. Diks ging naarEmpoli.
 
7 maanden geleden
Geen enkele. Ik zou het seizoen afmaken met Geertruida, we hebben toch niets te verliezen.
 
7 maanden geleden
Welke verdediger had jij dan in gedachte? Hij moet wat na de wedstrijd tegen Ajax. Diks ging naarEmpoli.
7 maanden geleden (gewijzigd)
Vond martina persoonlijk nooit echt heel bijzonder. Wel multi inzetbaar op rechts centraal of als rechts back waar feyenoord personeels problemen heeft met de blessure van botteghin en st juste die vaak geblesseerd is en nieuwkoop die niet voldoet. Maar heeft Martina het gewenste niveau? Weet iemand of hij snelheid heeft? Martina is nou zo'n speler die als hij transfer vrij is zou moeten stallen bij fc Dordrecht en daar weer wedstrijd ritme op laat doen en beoordeeld of hij het feyenoord niveau aan kan.

Maar hij is ook nog niet einde contract in 2019. Zijn contract loopt 2020 pas af. Dus hoop niet dat we er weer veel geld voor gaan uitgeven. Anders kon je beter Geertruida een kans geven.

Wat ziet Koeman toch in martina? Hij nam hem ook al mee naar engeland.

Ik zou (hoe gek ook) wouter burger gaan opleiden als linker centrale verdediger als zijn 2de positie. Heeft een prima linker been, lengte heeft redelijke snelheid en een prima pass en overzicht. Laat hem kracht trainen en sterker worden dan kan hij op termijn van der heijden vervangen.
aliendwurf (geschorst)
7 maanden geleden (gewijzigd)
Helemaal kut natuurlijk en lekker signaal naar Geertruida.

We hebben de nieuwe Nelom binnen hoor, en bedankt Martin, sterf.
 
7 maanden geleden
Van Geel heeft niet bepaald uitgeblonken in het scouten van voetballers met voetballend vermogen.Gelukkig hebben we er een bij die het gat tussen PSV en Ajax gaat dichten....Terwijl de buurman,het zogenaamde kleine broertje,een voetballer bezit die alle huidige middenvelders bij dit Feyenoord doet verbleken,maar ja,te laat vrees ik......

Laatste nieuws