Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord huurt Cuco Martina vanwege problemen defensie'

31 januari 2019 17:25 - De Telegraaf

Feyenoord staat op het punt om Cuco Martina over te nemen van Everton. Dat weet De Telegraaf te melden. De geboren Rotterdammer maakt het seizoen op huurbasis in De Kuip af vanwege de problemen die achterin bij Feyenoord zijn ontstaan. Eric Botteghin zal dit seizoen vanwege een knieblessure niet meer in actie komen. Feyenoord hoopt die problemen nu op te lossen door St. Juste door te schuiven naar het centrum en de international van Curaçao als rechtsback op te stellen.

Martina speelde in Nederland eerder voor RBC, RKC en FC Twente, waarna hij door Ronald Koeman naar Southampton en Everton werd gehaald. Dit seizoen speelde hij op huurbasis al voor Stoke City. De transfer is nog niet helemaal rond. Everton moet al het papierwerk nog in orde maken de komende uren en hem afmelden bij de Premier League als verhuurde speler aan Stoke City.

Volgens de Engelse journalist Paul Joyce van The Times zal de verdediger langer in De Kuip blijven. Dat meldt hij via Twitter. Komende zomer zou hij definitief een contract bij Feyenoord gaan tekenen.

Meer op De Telegraaf




Tags

martina cuco everton kuip stoke afmelden botteghin curacao joyce juste koeman nederland papierwerk rbc rkc rotterdammer southampton telegraaf times twente uren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
St. Juste door schuiven naar het centrum is een goeie zaak en had misschien al eerder gemoeten. Cuco Martina kan ik niet inschatten, waar blijft Diks en of Janmaat?
+1/-0

 
5 jaar geleden
Diks is verhuurd aan Empoli, Janmaat schat ik in de zomer in. Deze speler komt uit de Feyenoord jeugd en heeft zich meer dan staande gehouden in de subtop van Pr. League. St. Juste kan dan naar het centrum, want van Beek is een prutser first class.
+1/-0

5 jaar geleden
St Juste naar het centrum, kunnen we eindelijk zien of hij daar beter tot zijn recht komt.
Martina als rechtsback, kan nooit veel minder zijn dan Nieuwkoop.
Liever gezien dat talenten uit de jeugd meer kansen krijgen, 3e is het hoogst haalbare en nogmaals van Ajax winnen wordt ook nog een zware klus.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Daarom is een speler die zich 80(!) wedstrijden heeft staande gehouden in de Premier League gewoon een versterking!
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane biden bullaude dahl democraten geertruida gimenez hancko heerenveen jahanbakhsh jansen kennedy kloese kraaij kuip lopez nieuwkoop nomination primary priske roma sebaoui smal socrates stengs transferroom traore trump walemark zerrouki