Transparent
Inloggen
Sluiten

VI: 'Jari Schuurman voor drieënhalf jaar naar FC Dordrecht'

29 januari 2019 14:47 - VI.nl

Jari Schuurman lijkt definitief te vertrekken bij Feyenoord. Waar RTV Rijnmond eerder meldde dat er gesproken werd over een verhuur van de middenvelder, weet Voetbal International te melden dat Schuurman voor drieënhalf jaar zal tekenen bij de Schapenkoppen.

Schuurman maakte als invaller zijn debuut voor Feyenoord tegen NEC op 8 mei 2016. Voor de middenvelder was dat uiteindelijk zijn enige officiële wedstrijd in het eerste elftal van Feyenoord. Schuurman kwam afgelopen jaren ook op huurbasis uit voor NEC en Willem II, maar wist ook daar niet door te breken.

Meer op VI.nl


Tags

schuurman drieenhalf jari dordrecht breken schapenkoppen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Nou Jari doe je best bij Dordt, misschien is dit voor jou wel het hoogst haalbaar.
9 maanden geleden
Dus toch niet zo'n groot talent als men aanvankelijk dacht.
9 maanden geleden (gewijzigd)
Was toen 1 van de grootste talenten idd. dribbels a la frenkie. Maar er komt dus veel meer bij kijken. Ik zie het ook in de jeugd bij mijn zoon 10 sneijdertjes in het team boven hem met 5 spelers van buiten de club bijna allemaal stage bij bvo en ze eindigen bjjna onderaan en de laatbloeiers, grotere verdedigers en geboortemaand effect spelers (2e halfjaar geboren) krijgen geen kans. Balen Feyenoord u23 verloren van leicester met 3-1 gisteren niet door naar volgende ronde.
9 maanden geleden
Prima einelijk weer een mogelijkheid om onze talenten op niveau te laten spelen. Succes jari.

Laatste nieuws
Tagcloud

aankoop acardipane billy botteghin coach eer enkel fer feyenoordopnummer figuren gok hanegem heijden inzicht janjanmaat jeugdspeler johnston jong kelly kokcu kristensen loos mss narsingh rgen senesi socrates tapia utm wehave