Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin van Persie: 'Echt iedereen toonde passie en strijd bij ons'

28 januari 2019 07:04

In gesprek met De Telegraaf kon Robin van Persie niet verklaren waarom Feyenoord niet iedere week zo kan spelen zoals tegen Ajax. "Natuurlijk moet het elke keer zo zijn", aldus Van Persie. "Wat voor mij belangrijk is, is dat deze ’gasten’ echt goed kunnen voetballen. Dat hebben ze tegen PSV, vandaag tegen Ajax en in fases tijdens veel andere wedstrijden laten zien. Maar soms ook niet."

Volgens de aanvoerder van Feyenoord is het geen probleem met de mentaliteit. "Ik geniet van de spirit die in deze ploeg zit. Iedereen wil voor elkaar strijden en dat kwam tegen Ajax echt tot uiting", zo gaf hij aan. "Jens Toornstra, Steven Berghuis, als je ziet wat die over hebben voor het team. Maar echt iedereen toonde passie en strijd bij ons."

Na het rustsignaal van scheidsrechter Danny Makkelie zocht Van Persie nog contact met het publiek en zweepte hij het legioen op. "Ik vond die blijdschap en passie op de tribunes geweldig. Dat was het mooiste moment van de wedstrijd voor mij. Ik stond er even bij stil en genoot ervan", zei hij daarover.




Tags

persie passie berghuis blijdschap danny geniet legioen makkelie rustsignaal telegraaf toornstra zweepte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer