Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'We kunnen trots zijn op wat we vandaag hebben laten zien'

27 januari 2019 17:05

Voor Giovanni van Bronckhorst was het een hele mooie en historische dag. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "We kunnen met z'n allen trots zijn op wat we vandaag hebben laten zien", aldus Van Bronckhorst. "Ik heb voor de wedstrijd gezegd dat we een wedstrijd moeten afleveren waar de mensen nog jaren over gaan praten. Dat hebben de jongens vandaag uitstekend gedaan."

De trainer van Feyenoord ging verder: "In dit soort wedstrijden kun je iets speciaals neerzetten. Natuurlijk is het belangrijk om te winnen, maar je weet dat dit soort wedstrijden zijn waar mensen naar uit kijken. Wedstrijden winnen zoals deze is belangrijk, maar met name de manier hoe we vandaag gespeeld hebben, maakt mij trots."

Zijn ploeg begon niet goed aan de wedstrijd. "We begonnen heel nerveus. Waren heel slordig en niet onszelf. Ajax wist daar heel goed van te profiteren. Het blijft dan 0-1 en ik denk dat de 1-1 een heel belangrijke treffer is. Ook voor het vertrouwen", zo gaf hij aan. "In de eerste helft kon het alle kanten op. Het kon ook 3-3 of 4-4 staan. Uiteindelijk hebben we vanaf dat moment gestreden voor alles wat we hadden. We wisten dat we Ajax pijn konden doen met diepgaande middenvelders. Dat hebben ze vandaag uitstekend uitgespeeld."




Tags

bronckhorst afleveren diepgaande fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg