Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin van Persie: 'Mooi toch zulke wedstrijden?'

27 januari 2019 16:35

In gesprek met Fox Sports gaf Robin van Persie aan dat hij genoten had van de wedstrijd tegen Ajax. "Het was een bizarre en mooie wedstrijd. Alles zat er in. Mooie doelpunten, passie, strijd en ook goed voetbal", aldus Van Persie. "We kwamen goed terug. Mooi toch zulke wedstrijden?"

De aanvoerder had genoten van de teamspirit. "Het was een domper dat je met 2-1 voor staat en ze dan terug komen. Jens, Steven, iedereen heeft gestreden. We komen terug in de wedstrijd en klappen er vol overheen", zo gaf hij aan.

Het meest genoot hij van de reactie van het publiek toen Danny Makkelie affloot voor de rust. "Ik keek even om me heen en dacht 'dit is toch wel heel erg mooi'. Die blijdschap en passie van iedereen", zei hij daarover. "Iedereen had echt zoiets dat we gingen winnen vandaag. Dat nam ik even op me. Dat vond ik vandaag het mooiste moment."




Tags

persie passie affloot blijdschap danny fox makkelie teamspirit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall eredivisie gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot ueda willykment woerts yoda