Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord in halve finale TOTO KNVB Beker thuis tegen Ajax

26 januari 2019 22:12

Feyenoord zal het in de halve finale van de TOTO KNVB Beker moeten opnemen tegen Ajax. Dat bleek uit de loting die zaterdagavond werd verricht. De wedstrijd zal in De Kuip worden gespeeld op woensdag 27 februari.




Tags

knvb kuip

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Die Beker is maar een troostprijs, maar toch zou het winnen ervan in allerlei opzichten een mooie opsteker zijn, vooral als afscheid van Van Persie en Van Bronckhorst. De kans is veel groter dat Ajax in één thuiswedstrijd kan worden uitgeschakeld dan in een uit- en een thuiswedstrijd, dus mooie loting, helemaal als Ajax op onvergetelijke wijze verslagen wordt.
+1/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Prima loting. Beter in halve finale dan in finale tegen hunnie en thuis. En 1 week voor real-aja hopelijk helpt dat mee. Als in de toekomst waarschijnlijk over 1 jaar beker direct poulefase EL is dan is het een hoofdprijs. En als je van ajax wint hlave finale is dat fijn en dan hopelijk tegen w2 dat is een zekerheid dan en dan heeft aja wellicht geen enkele prijs in 5 jaar.... Dan mogen we zeker "helemaal niets in jankerdam" aanheffen :-).
+1/-0

5 jaar geleden
Leuke loting kom maar op met deze mooie pot!
+1/-0

5 jaar geleden
Dit wordt de wedstrijd van het jaar! Is toch waanzinnig. Als we deze pakken tegen hunnie, inderdaad 1 week voor Real Madrid, dan speel je of tegen W2 of tegen AZ in de finale en pak je waarschijnlijk dus weer een beker en als hunnie dan geen kampieon worden...tja als als. In elk geval wedstrijd van het jaar!
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.342 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda volkslied willykment woerts yoda