Transparent
Inloggen
Sluiten

Daryl Janmaat: 'Ik zal altijd graag terug willen keren bij Feyenoord'

26 januari 2019 17:39 - Ziggo Sport

In gesprek met Ziggo Sport geeft Daryl Janmaat aan dat hij graag terug wil keren bij Feyenoord. "Ik zal altijd graag terug willen keren bij Feyenoord. Dat heb ik altijd gezegd. Alleen moet op dat moment het moment er wel zijn van beide kanten", aldus Janmaat. "Ook van de kant van Feyenoord moet er wat kunnen. Je leest overal dat ze niet veel kunnen en dan is het lastig. Vanuit mijn kant is het dat ik altijd graag terug wil naar Feyenoord. Ook op een leeftijd dat ik nog superfit ben en goede dingen kan doen. Ik wil daar niet gaan afbouwen."

Een transfer komende zomer lijkt wel lastig. "Ik heb dan nog een contract voor een jaar, dus Feyenoord zal nog iets moeten betalen. Als Feyenoord niks kan, valt er niet over te praten", zo geeft hij aan. "Ik weet dat als ik naar Feyenoord ga ik sowieso geld zal moeten inleveren. Dat is logisch. Als je van de Premier League naar Nederland gaat, ga je minder verdienen."

De rechtsback gaat verder: "In Nederland is Feyenoord mijn club. Ik heb daar een hele goede tijd gehad en ik zou daar graag echt weer eens voor de titel willen spelen. Dat is de reden waarom ik graag naar Feyenoord ga. Dat is puur sportief. Nu speelt er niets en in de zomer heb ik nog een contract voor een jaar. We zullen zien wat er dan gebeurd."Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Wat mij betreft ben je welkom en gelijk zo snel mogelijk.
7 maanden geleden
Volgens mij zijn ze bezig met Diks. Deze verdediger is natuurlijk welkom. De verdediging is de zwakste schakel.
7 maanden geleden
Altijd Doen, Martin!!! Wat met Berghuis kon kan ook met Janmaat, terughalen dus. Eindelijk weer een echte back!
7 maanden geleden
Ik mag toch hopen dat ze niet teveel geld vragen voor een straks 30-jarige speler, anders laat maar zitten.

Laatste nieuws