Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'Ik ga liever naar Italië of Spanje'

26 januari 2019 08:45 - Algemeen Dagblad

Nicolai Jørgensen is regelmatig gelinkt aan een transfer naar de Premier League. In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft hij aan dat hij liever naar een andere competitie gaat. "Als ik eerlijk ben, ga ik als het zover is veel liever naar Italië of Spanje. Ik denk dat die competities nog meer bij mij passen", aldus Jørgensen.

Een jaar geleden was de Deen wel in gesprek met Newcastle United, maar gingen de Engelsen niet akkoord met de gevraagde transfersom van Feyenoord. "Als ik voor dit bedrag niet wordt verkocht, zou je kunnen concluderen dat het niet makkelijk zou zijn om nog een transfer te maken", zo geeft hij aan. "Maar dat is te kort door de bocht. Het is altijd afhankelijk van zoveel factoren. Welke clubs zijn geïnteresseerd? Kan je club een alternatief voor jou vinden? Hoe lang loopt je contract nog door? Als het moment voor de club én mij daar is om te gaan, dan ga ik. Maar het zit in deze periode helemaal niet in mijn hoofd."
Tags

bocht newcastle

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden (gewijzigd)
Oerfeyenoorder van maken als je er niet veel voor krijgt. Lang verlengen met hoger salaris. Mag toch hopen dat larsson morgen niet opgeofferd wordt voor toornstra. Larsson is in bloedvorm. Gooi vilhena er maar een keer uit of berghuis (laten beiden hun man lopen en aanballend niet effectief laatste tijd). Larsson moet sowieso spelen en ik wil hem ook wel eens op 10 zien. Aanvallend spelen met verstand uiteraard morgen heerenveen heeft 5x gescoord en nog 1 pingel gemist je krijgt echt wel kansen. El Khayati gisteren weer waanzinnige passes hoor pfff ik zou hem altijd halen hoor ex-havenarbeider zonder sleet op zijn lichaam vernieuwing en creativiteit hebben we nodig.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ik verwacht dat alleen Robin speelt in de spits en dat Nicolai gaat banken anders is heel hert middenveld in on balans. Uiteraard Larsson wel laten spelen.
+1/-0

5 jaar geleden
Ga eerst maar eens scoren. Schiet er maar twee in morgen!
+1/-0

5 jaar geleden
Ja, eerst even wat anders. Terwijl ze zich in Amsterdam geen raad weten met alle binnenkomende miljoenen en in de Arena zelfs een rijpad is aangelegd enkel en alleen voor de geldtransporten en zij tussendoor nog even een houtenklaas Argentijn - volgens Rene v.d.Gijp - hebben binnengehengeld, gooide Martin Krabbendam, journalist bij V.I. gisteravond tijdens de uitzending van Voetbal Inside de knuppel in het hoenderhok door z,n opmerking over de transferwaarde van Feyenoord, t.w. 20 miljoen, waarbij Jan Boskamp bijna van z,n stoel viel.
Nou, dit bericht heeft internationaal nogal wat commotie veroorzaakt, dusdanig dat het vermaarde Sportadvies bureau GOBLA, welk geregistreerd op de Bahama’s,( eigenaren van GOBLA zijn de heren Gold en Blackmoney ) al heeft gereageerd met een nader toelichting op de individuele waarde per speler, waarvan bijgaand de noteringen welke zijn samengesteld volgens het realiteitsmodel wat er als volgtuitziet;
Vermeer 2,5 miljoen
Nieuwkoop. 0.7 miljoen
V.d. Heyden 0.6 miljoen
Van Beek. 1.5 miljoen
St.Juste 3 miljoen
Viljena 5 miljoen
Toornstra. 3 miljoen
Van Persie. Vertegenwoordigd geen waarde meer.
Berghuis 5 miljoen
Larsson 4 miljoen
Jorgensen. 4 miljoen
Bankzitters totaal 5 miljoen
Totaal dus. 34.3 miljoen
Dus Jan, maak je geen zorgen, komt allemaal goed. M.v.Geel zei zelfs over de oefencampagne in Marbella dat de vonken er vanaf spatten en Feyenoord zich zelfs kon meten met de sterksten.
Welnu, na zondag weten we meer alhoewel de meesten het nu al weten, slaap lekker.
+1/-0

 
aliendwurf (geschorst)
5 jaar geleden
Vilhena 5 miljoen is natuurlijk nonsens, net als Berghuis....op de Bahama's hebben ze er wel verstand van.


Feit blijft dat de selectie van die neuzen een veelvoud waard is en we morgen een ongenadig pak slaag krijgen.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Wordt vandaag een gelijkspelletje. In februari winnen we.
+1/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Deze speler is nu al twee jaar met een transfer bezig waarvan hij de helft van de tijd geblesseerd is geweest. Feyenoord moet zich heel hard opstellen als het om een transfer gaat. Jammer dat Sol niet door is gegaan. Er moet wel een vervanger worden gezocht.
+1/-0

5 jaar geleden
Nicola verkopen voor € 10 mil en Ajorca ophalen bij Strasburg. Martin Lees je effe mee!
+1/-1


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden danall democraten dtk geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kloese lopez nederland nieuwkoop oostenrijk pedersen priske read slot smal sobat socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki