Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'De directie snapt dat ik op mijn gevoel afga'

25 januari 2019 08:53 - De Telegraaf

In gesprek met De Telegraaf geeft Giovanni van Bronckhorst aan dat de directie van Feyenoord hoopte dat hij door zou gaan als trainer. "Ik heb in de gesprekken die we deze week nog voerden gemerkt dat ze teleurgesteld zijn", aldus Van Bronckhorst. "Ze begrijpen mij wel, maar dat ik niet wil doorgaan beschouwen ze als een teleurstelling. Dat maak ik uit hun reacties op."

Van Bronckhorst had zijn beslissing echter al genomen. "De directie snapt ook dat ik op mijn gevoel afga en al voor de kerst begon ik te twijfelen", zo geeft hij aan. "Kijk, ik ben ook echt een gevoelsmens. Mijn gevoel heeft me naar alle grote clubs geleid waar ik mocht spelen en heeft me ook naar Feyenoord teruggebracht."

De Vrienden van Feyenoord en de raad van commissarissen hebben geen invloed gehad op de beslissing. "Het is moeilijk om dat overigens niet mee te nemen in je overwegingen. Want ik merk natuurlijk wel dat er veel gebeurt rond de club. Ik krijg dat mee, of ik het wil of niet. Als trainer van Feyenoord moet je je daarvoor afsluiten en dat is soms heel moeilijk", zegt hij daarover. "Het heeft in elk geval niet geholpen, want het rumoer rond de club werkt niet positief naar de club in z’n totaliteit. Maar zij hebben er niet voor gezorgd dat ik stop."


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Zelden is / was Gio te betrappen op uitspraken die niet op de vlakte blijven en/of voorspelbaar zijn. Beetje hetzelfde als Dirk Kuyt en Jan de Jong: eenzijdig saai slaapverwekkend en grijs als een muis.


Maar nu zegt hij toch een paar dingen die daar vanaf wijken. Je hebt het al die jaren goed gedaan GvB , en ik hoop dat de volgende trainer net zo succesvol zal zijn.


Bij voorkeur Henk Fraser.
 
7 maanden geleden
Geen Fräser, zeg die tactisch nog minder dan Gio. Vraag het ADO, Vitesse en Sparta maar
 
7 maanden geleden
Deze spelersgroep (een handvol uitgezonderd) steekt amper boven de middelmaat uit , net als Fraser zelf. Past dus uitstekend bij elkaar. Een toptrainer aanstellen zou dus behalve overbodig en onnodig ook paarlen voor de zwijnen werpen zijn.
7 maanden geleden
Verstandig besluit. Gio kan via de voordeur vertrekken. Gelukkig blijft hem de ellende bespaard die ons de komende jaren te wachten staat.
7 maanden geleden
Gio de chemie tussen jou en de spelers loopt op z'n eind. Verstandig besluit. Nu nog vlammen dit half jaar! Hopelijk kun je dat op die gasten overbrengen te beginnen vanmiddag 14:30 uur

Laatste nieuws