Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hooijdonk: Feyenoord wilde geen tweejarig contract

25 mei 2003 23:14

Verslaggever: K

Pierre van Hooijdonk ging zondagavond bij het programma Studio Voetbal uitgebreid in over zijn toekomst. Vooralsnog heeft hij nog een contract bij de Rotterdammers. Volgens afspraak gaat hij in het derde jaar de helft minder verdienen. Van Hooijdonk had dit jaar een tegenvoorstel gedaan om zijn contract met twee jaar te verlengen, waarvan een jaar tegen 100% van zijn salaris en het jaar daarna tegen 50%. Feyenoord ging daar echter niet op in en lichtte de optie voor het komende seizoen waarin hij dus 50% van zijn salaris krijgt. Zowel de duur als de hoogte van het salaris zijn dus een probleem in de onderhandelingen.

Van Hooijdonk liet verder weten dat hij nog geen concrete aanbieding heeft ontvangen van buitenlandse clubs, wel hebben clubs zich gemeld. Hij schatte de kans niet zo groot in dat hij volgend seizoen ook voor Feyenoord uitkomt.

Van Hooijdonk was in het gesprek ook opvallend snel met een antwoord over de mogelijk voor Van Marwijk om naar Schalke'04 te gaan. Van Hooijdonk liet zich weten te kunnen voorstellen dat het een enorme uitdaging zou zijn voor Van Marwijk aangezien hij al drie jaar bij Feyenoord zit. ' En zo'n kans kwam vanwege het succes in de UEFA Cup. Dat kan volgend seizoen heel anders zijn' aldus Van Hooijdonk, die blijkbaar niet rouwig zou zijn om een vertrek van Van Marwijk.

Meer op




Tags

hooijdonk marwijk tweejarig lichtte rouwig schalke schatte tegenvoorstel uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.620 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot beleeft belenenses benfica bosz brug doorbrak eredivisie estoril geertruida guyana hartman jong kaapverdie leipzig middenveldert pina portugal restwaarde schouten slot smal sparta stengs stewart timber wehave wieffer willykment