Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin van Persie: 'We hebben het onszelf toch lastig gemaakt'

24 januari 2019 01:44

In gesprek met Fox Sports vond Robin van Persie dat het Feyenoord gedeeltelijk gelukt was om revanche te nemen voor afgelopen weekend. "We hebben gewonnen, dus in dat opzicht wel. Het spel was niet altijd even goed. Fortuna speelde ook erg sterk, dus het was wel lastig. Zij hadden de eerste twee grote kansen. Daar moet je een beetje mazzel bij hebben en dat hadden wij gelukkig."

De aanvoerder ging verder: "Op een gegeven moment komen we 1-0 voor en dan moet je de wedstrijd eigenlijk killen. We krijgen twee goede kansen voor 2-0 en 3-0, maar die maken we niet en dan komen zij in een keer terug in de wedstrijd. Dat was even een domper."

Feyenoord had het zichzelf alleen veel makkelijker kunnen maken. "Het was niet echt soepel als team. We hebben het onszelf toch lastig gemaakt. Fortuna kwam terug in de wedstrijd en dat was niet goed van onze kant", zo gaf hij aan.

Zelf speelde Van Persie een goede wedstrijd. "De eerste twintig minuten kwam ik niet echt goed in het spel. Fortuna had steeds een paar man rondom mij heen. Ik ben toen iets meer ruimte gaan zoeken. In de eerste helft stak ik Nico weg en in de tweede helft Steven twee keer. Daar kan ik van genieten. Dat is leuk. Het is jammer dat ze er niet in gaan. Dat is soms nog mooier dan een goal."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws