Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Als je met 4-1 wint van Fortuna is de missie geslaagd'

24 januari 2019 01:34

In gesprek met Fox Sports gaf Giovanni van Bronckhorst aan dat hij vond dat zijn ploeg revanche had genomen voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle. "Als je met 4-1 wint van Fortuna is de missie geslaagd", aldus Van Bronckhorst. "De wedstrijd begonnen we goed, maar de twee grootste kansen in het begin waren voor Fortuna. We kwamen toen op voorsprong en in de tweede helft werd het gelijk. Daarna gingen we een tandje sneller spelen en komen we daardoor weer in de wedstrijd. Daardoor beslisten we de wedstrijd."

Voor de openingstreffer was Fortuna enkele keren gevaarlijk. "In de omschakelmomenten moet je alert zijn en moet je goed staan. Op dat moment leden we te snel balverlies en gaven we achterin te veel ruimte weg. We hadden het toen niet goed onder controle", zo gaf hij aan. Fortuna speelde ook iets anders als we gewend waren en we moesten toen switchen in de veldbezetting. Ik denk dat we daarin goed anticiperen. De twee grootste kansen waren voor Fortuna, maar we zijn hier wel duidelijk de winnaar."




Tags

fortuna bronckhorst anticiperen balverlies beslisten fox omschakelmomenten pec revanche tandje veldbezetting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.346 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda