Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Boeve: 'Jeremiah St. Juste stapelde als rechtsback fout op fout'

21 januari 2019 02:31

Namens De Telegraaf was Peter Boeve aanwezig in Zwolle als rapporteur. Hij was vooral niet te spreken over het spel van Jeremiah St. Juste. "St. Juste stapelde als rechtsback fout op fout en had totaal geen grip op de wedstrijd. Hij hief meermaals buitenspel op en maakte de overtreding waar uiteindelijk de 1-0 uit voort kwam. Bij de tweede treffer van PEC Zwolle stond hij ook slecht te dekken", aldus Boeve. "Ik weet niet wat hij allemaal aan het doen was. Het ziet er soms best leuk uit wanneer hij een fout van zichzelf op knappe wijze herstelt, maar je kunt die fout beter helemaal niet maken."

Ook Justin Bijlow speelde volgens Boeve geen goede wedstrijd. "In mijn optiek gaat hij bij de eerste twee tegentreffers van Feyenoord niet vrijuit. Bovendien veroorzaakte hij na 22 minuten spelen bijna een strafschop", zo geeft hij aan. "De VAR toonde weliswaar aan dat Bijlow zijn tegenstander Vito van Crooy niet raakte, maar hij was wel te laat bij de bal. Ik heb hem een 5 gegeven, maar eigenlijk had hij dat cijfer misschien niet eens verdiend."

Bij Feyenoord zouden Tonny Vilhena en Jordy Clasie de kar moeten trekken op het middenveld. Het verbaast Boeve al niet meer dat Clasie dat niet lukt. "Ik zie in hem dit seizoen totaal geen meerwaarde voor Feyenoord", zegt hij daarover. "Een speler die wordt gehuurd van een andere club moet echt iets extra’s brengen. Dat is bij Clasie niet het geval. We kunnen stellen dat het middenveld van Feyenoord – met name in de tweede helft – door het ijs is gezakt."




Discussieer mee op de forums


Tags

boeve juste clasie jeremiah stapelde bijlow crooy dekken hief optiek pec rapporteur telegraaf var veroorzaakte vilhena vito

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki