Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin van Persie: ' Als je zo speelt als na rust, krijg je het tegen iedereen moeilijk'

21 januari 2019 02:24

Robin van Persie was in gesprek met De Telegraaf niet te spreken over de wedstrijd van Feyenoord. "PEC verdient ook de complimenten, maar wij waren te slordig. We zullen hier kritisch naar moeten kijken. Het is wat het is. Als je zo speelt als na rust, krijg je het tegen iedereen moeilijk", aldus Van Persie.

De aanvoerder werd zelf na zeventig minuten gewisseld met oog op het programma van komende week. "Het was geen discussie of ik hier wel of niet zou starten. Het streven is wel om deze week drie keer te spelen", zo gaf hij aan.

Feyenoord kan zich nu vol richten op het prolongeren van de winst van de TOTO KNVB Beker. "De wedstrijd tegen Fortuna is nu het belangrijkste. Ik wil het nu niet belangrijker maken dan anders. Een club als Feyenoord moet altijd winnen", zei hij daarover. "En ja, nu laat de buitenwereld er allerlei verhalen op los. Dat mag ook, dat is de rolverdeling. Voor ons is het duidelijk. Woensdag hebben we gewoon weer een kans. Daar moeten we vol voor gaan."




Tags

persie fortuna knvb pec prolongeren rolverdeling telegraaf zeventig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer