Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordy Clasie: 'Dit is gewoon een schande, klaar'

19 januari 2019 21:55

In gesprek met Fox Sports kreeg Jordy Clasie de vraag of hij een verklaring had voor het spel van Feyenoord. "Als je met 3-1 verliest, kun je een hele hoop gaan verklaren. Dit is gewoon een schande, klaar", aldus Clasie. "We begonnen op zich aardig en hadden over het algemeen de controle. Maar met name uit de counter werden zij gevaarlijk door ons eigen balverlies. Zij creëerden daaruit een aantal kansen, maar dat deden wij ook. Wij waren alleen in de eindfase niet scherp genoeg. De tweede helft is gewoon een drama."

Clasie ging verder: "We geven de goals in principe heel makkelijk weg. Met de beelden kun je nog alles beter zien, maar het is duidelijk dat het niet Feyenoord waardig is wat we vandaag hebben laten zien", zo gaf hij aan.

De middenvelder werd ook gevraagd wat dit zegt voor de komende week met cruciale wedstrijden tegen Fortuna Sittard en Ajax. "Ik hoop niks, maar het is natuurlijk altijd lekker als je de eerste wedstrijd wint na de winterstop. Dat geeft misschien extra vertrouwen", zei hij daarover. "Het baart geen zorgen, maar laat duidelijk zijn dat dit een probleem van ons is. We hebben heel veel wedstrijden waarin we ons niveau niet halen en dat was vandaag wederom zo."




Tags

clasie schande baart balverlies counter creeerden drama fortuna fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki