Transparent
Inloggen
Sluiten

Jeremiah St. Juste: 'Ik denk nu niet na over een transfer'

17 januari 2019 08:20 - De Telegraaf

Jeremiah St. Juste werd afgelopen weken gelinkt aan een transfer naar Zenit St. Petersburg en Shakthar Donetsk. In gesprek met De Telegraaf geeft hij aan dat hij daar zelf helemaal niet mee bezig is. "Ik denk daar nu niet over na. Mijn broers Yoshua en Benjamin, die mijn zaken doen, houden zich daarmee bezig. Als zij denken dat het interessant is voor mij, melden zij dat", aldus St. Juste.

Omdat de vader van de verdediger geboren is op Saint Kitts en Nevis zou hij ook interlands mogen spelen voor het eiland in de Caraïben. "Ik ben benaderd door de bondscoach van Saint Kitts en Nevis, maar hij weet dat mijn voorkeur ligt bij Nederland", zo geeft hij aan. "Zij hebben wel een stijgende lijn te pakken en onder meer twee jongens van Leicester City komen voor de nationale ploeg uit."

Meer op De Telegraaf




Tags

juste jeremiah kitts nevis benjamin broers caraiben donetsk leicester nederland petersburg shakthar stijgende telegraaf yoshua zenit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
even Off Topic : Lees ik zojuist dat Mat Knoester per direct een contract voor 2,5 jaar bij Heracles getekend heeft.
Was nog aanwezig in Marbella op trainingskamp en vertrekt nu naar een andere eredivisie club.
Wat een wanbeleid, even te na gelaten of hij voldoende kwaliteit voor het eerste bezit vind ik dit toch een vreemde wending van zowel speler als club.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Datzelfde geldt voor Tapia. Speelt zelfs nog mee in de laatste oefenwedstrijd, terwijl iedereen al wist dat hij zou worden verhuurd. Idem met Mo. Wanbeleid in alle geledingen, helaas.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.403 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda