Transparent
Inloggen
Sluiten

Mo El Hankouri vertrekt per direct naar FC Groningen

16 januari 2019 13:31

Mo el Hankouri vertrekt per direct naar FC Groningen. Dat hebben de Groningers zelf bekend gemaakt. De vleugelaanvaller zal woensdagmiddag officieel worden gepresenteerd. El Hankouri had nog een contract tot het eind van dit seizoen. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor Willem II.

El Hankouri wordt voor de rest van het seizoen gehuurd door de Groningers en tekent vervolgens een contract voor twee jaar. "Ik ben iedereen, waaronder de spelers, technische en medische staf waarmee ik heb samengewerkt en waarvan ik veel geleerd heb, dankbaar voor hun bijdrage aan mijn ontwikkeling", zo geeft hij aan op de website van Feyenoord. "Op mijn elfde ben ik bij Feyenoord binnengekomen en kan dus echt zeggen dat ik bij deze mooie club volwassen ben geworden. Op een gegeven moment word je ouder en krijg je het gevoel dat deze volgende stap de juiste is om mijn ontwikkeling verder voort te kunnen zetten. De basis die ik hier heb mogen leggen is daarbij heel waardevol. Feyenoord zal nooit uit mijn hoofd en hart verdwijnen."
Tags

hankouri groningen groningers samengewerkt waardevol

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Blijft toch jammer dat we die Doan niet kunnen betalen.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ach Rob Baan haalde toen Ono. Maak Ono scout in Japan, maar ik hoor van Geel daar nooit over!
+1/-0

5 jaar geleden
Zal wel een Idrissi worden. Geen tijd en mogelijkheid gehad om zich verder te ontwikkelen. Krijgen we nog een klein beetje spijt van.
+1/-0

5 jaar geleden
Deed absoluut niet onder voor Larsson en Mo had meer potentie om beter te worden. Bij Larsson is dat zeker niet het geval.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior geertruida gijs groen hancko jon kraaij mats milambo orban oussama poetin rusland smal socrates trump twente westen wieffer willykment