Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord toch weer oppermachtig

12 juni 2000 20:59 - Essent Eurovoetbaltoernooi

Verslaggever: RvN

De jeugd van Feyenoord (tot 21) liet vandaag weer eens zien dit seizoen oppermachtig te zijn. In de halve finale van het sterk bezette Eurovoetbaltoernooi won Feyenoord met maar liefst 4-0 van de jongelingen van Ajax. Doelpunten kwamen van Van Dieren, Nkunku, Buijs en Afana. Daarbij stopte doelman Varkevisser ook nog eens een penalty van de Amsterdammers.

De finale werd verrassend tegen PSV gespeeld. PSV won tegen de Chilenen van Palestino. Via een doelpunt van Sesay kwam Feyenoord op een 1-1 ruststand. na de rust verzilverde Afana een penalty in tweeen nadat de PSV keeper de inzet in eerste instantie stopte. Buffel maakte vervolgens tegen 10 man van PSV de 3-1, nadat een speler van PSV met rood het veld afmoest.

Feyenoord werd dus na afloop van het toernooi bekroond als de winnaar. Feyenoord werd ook de meest productieve ploeg van het toernooi. Persoonlijke prijzen waren er niet voor de Feyenoordspelers.

Meer op Essent Eurovoetbaltoernooi




Tags

oppermachtig afana afmoest bekroond bezette buffel chilenen dieren eurovoetbaltoernooi feyenoordspelers nkunku palestino productieve sesay tweeen varkevisser

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten yoda