Transparent
Inloggen
Sluiten

Jan de Jong: 'Als club maken we uiteindelijk de beslissing'

15 januari 2019 20:39

Algemeen directeur Jan de Jong gaf dinsdagavond aan dat de clubleiding de regie heeft tijdens de gesprekken over de toekomst van Giovanni van Bronckhorst. "Uiteindelijk heb je twee mensen nodig om de tango te dansen. Toevallig ben ik de meest a-muzikale en a-ritmische persoon ter wereld, maar wij geven in dit geval wel het ritme aan", aldus de algemeen directeur. "Als club maken we uiteindelijk de beslissing. Maar je moet iemand wel eerst op de dansvloer vragen als je wil gaan dansen."

De Jong ging verder: "We hebben met elkaar besloten daar in februari mee te beginnen. We zijn nu gefocust op de tweede seizoenshelft. We krijgen leuke, ingewikkelde en spannende eerste weken."




Tags

jong dansen bronckhorst dansvloer muzikale ritmische tango

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Goodbye Gio, want jij krijgt al maanden de ploeg niet aan het voetballen. En als je en keertje daarop aangesproken wordt ben je beledigd. Vandaar dat iedereen ( Rijnmond vooral) je naar de mond praatte. Het voetbal is kut en positiespel krijg je er maar niet ( of wordt daar niet op getraind?). Jouw coaching is ook om te huilen dus graag in de zomer vertrekken samen met maatje van Geel en maatje van Gastel. Een frisse wind zal er moeten waaien.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien middenveldert nha nieuwkoop slot stengs tai thao timber wehave wieffer yoda