Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord opent tweede seizoenshelft op kunstgras in Zwolle

15 januari 2019 18:39

Voor Feyenoord begint de tweede seizoenshelft zaterdag tegen PEC Zwolle. Op het kunstgras van MAC³PARK stadion moet de start worden gegeven van een succesvol half jaar. Feyenoord heeft het echter vaak lastig in Zwolle. Sinds de laatste promotie van de Zwollenaren in 2012 wist de ploeg alleen afgelopen seizoen te winnen in de Overijsselse hoofdstad. Vier keer werd verloren, terwijl er ook een keer gelijk werd gespeeld.

Afgelopen seizoen mondde de wedstrijd uit in een doelpuntrijk duel. Via twee treffers van Robin van Persie stond Feyenoord al snel met 0-2 voor en vlak na rust leek Karim El Ahmadi het duel te beslissen door de derde van Feyenoord te maken. Een minuut later kwam PEC Zwolle echter weer terug, waardoor er enigszins weer spanning in het duel kwam. Een klein kwartier voor tijd leek aan de Zwolse illusies een eind te komen toen Tonny Vilhena voor de 1-4 zorgde, maar in de laatste minuten wist PEC twee doelpunten te maken. Het zorgde voor een knotsgekke slotfase, maar gescoord werd er niet meer.

Aan de kant van PEC Zwolle komt Feyenoord een oude bekende tegen. Afgelopen zomer verliet Gustavo Hamer Feyenoord voor PEC Zwolle. De in Brazilië geboren middenvelder heeft zich inmiddels opgewerkt tot basisspeler. Bij Feyenoord kwam hij uiteindelijk tot twee wedstrijden in de Eredivisie.




Tags

pec ahmadi doelpuntrijk eredivisie gustavo hamer illusies karim knotsgekke mondde opgewerkt overijsselse park persie promotie vilhena zwollenaren zwolse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.401 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda