Transparent
Inloggen
Sluiten

Ridgeciano Haps: 'De breuk zit er nog steeds en zat er ook tijdens de bekerfinale'

12 januari 2019 14:45 - Algemeen Dagblad

Voor het eerst in acht maanden speelde Ridgeciano Haps weer een wedstrijd. De linksback kampte met een stressfactuur in zijn scheenbeen. "De breuk zit er nog steeds, maar ik kan er mee spelen", aldus Haps in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik train al een tijdje mee. Mentaal was het heel zwaar om zo lang aan de kant te moeten staan. Dit was mijn eerste optreden in een wedstrijd sinds acht maanden."

Hoe hij aan de blessure gekomen is, weten ze niet. "Ik had het al vorig seizoen, heb er ook de bekerfinale mee gespeeld. Maar de pijn werd erger. Toen we dit seizoen begonnen, kon ik de pijn niet meer aan. Toen bleek inderdaad dat er een breukje in het linkerscheenbeen zat", zo gaf hij aan. "Ik moest vooral rust houden. Tegen Karslruher SC was het vooral zaak om lekker te voetballen, heel te blijven en hopelijk blijft een reactie op de inspanning uit. Ik ben positief gestemd nu. Hoe snel ik er weer bij ben, is afwachten. Maar er is weer een stap gezet."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

haps bekerfinale ridgeciano breukje karslruher linkerscheenbeen scheenbeen stressfactuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.317 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot stengs sugawara timber ueda vertekent wieffer willykment woerts yoda zerrouki