Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord in oefenwedstrijd onderuit tegen Borussia Dortmund

11 januari 2019 18:47

Feyenoord heeft de oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund nipt verloren. De koploper van de Duitse Bundesliga was uiteindelijk met 1-2 te sterk voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst.

Feyenoord begon in de sterkst mogelijke opstelling en kreeg voor rust enkele goede kansen om de score te openen. Doelpunten vielen echter niet, waardoor er met 0-0 de kleedkamers weer werden opgezocht. Vlak na rust kwamen de Duitsers op voorsprong, terwijl na 70 minuten spelen de marge naar twee werd gebracht.

Een kwartier voor tijd bracht Bart Nieuwkoop de spanning nog terug door te scoren, maar verder kwam Feyenoord niet meer. Zaterdagmiddag speelt de ploeg nog een oefenwedstrijd. Karlsruher SC is dan de tegenstander.




Discussieer mee op de forums


Tags

dortmund bronckhorst bundesliga karlsruher nieuwkoop nipt opgezocht sterkst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Seizoen officieel verloren nu. Jammer, vergeet Europees voetbal maar. En ajaks vangt nog even 350 miljoen voor een spelertje dus het wordt onmogelijk om ajaks ooit weer in te halen.

Bedankt verbeek, gudde, mvg en gio.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki