Transparent
Inloggen
Sluiten

Martin van Geel: 'We gaan ergens in februari met Van Bronckhorst in gesprek'

10 januari 2019 19:16 - Feyenoord TV

In gesprek met Feyenoord TV geeft technisch directeur Martin van Geel aan dat de gesprekken over de toekomst van Giovanni van Bronckhorst pas op een later moment plaats zullen vinden. "We hebben met Giovanni afgesproken dat we in februari ergens voor het eerst met elkaar in gesprek gaan daarover", aldus Van Geel. "We gaan ons volledig focussen op de herstart, op de voorbereiding van de tweede seizoenshelft. Hartstikke belangrijk.

Van Geel gaat verder: "We hebben nog twee sporen om Europees voetbal te bereiken, via de competitie en de beker. We hebben een hartstikke belangrijk half jaar voor de boeg om Europees voetbal te bereiken. Dat hoort ook bij Feyenoord. We focussen ons nu daar op. Ergens in februari gaan we met elkaar in gesprek en naar de toekomst kijken."


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden (gewijzigd)
Nu is er juist tijd, ruimte en aandacht voor. In februari is bijv oa de superbelangrijke halve finale beker tegen misschien wel ajax. In een ander fragment zegt MvG hetzelfde als altijd: transfers tijdens winterstop moeilijk moeilijk moelijk onmogelijk. Iedereen ligt lang vast en een prima selectie..... (Clasie geen contract andere basisspelers met toekomst St juste, v beek nico, berghuis bijv 2 jaar volgens mij? Larsson misschien ook?). We moeten verlengen, doorselecteren en creatief handelen. Vilhena nu verkopen svp levert meer op en anders houdt hij ons weer maanden aan het lijntje zoals de vorige keren (1x ivm zijn moeder terecht uiteraard). Voordeel van een half jaar ayoub bijv nu is dat je in juni weet of hij goed genoeg is nu weten we dat in juni nog niet en kun je niet verder terwijl vilhena ergens in de zomer weg is. En ik noem ayoub niet alleen om zijn waanzinnige doelpunt met zijn mindere rechterbeen op trainingskamp, wow wat een prachtig doelpunt! En el Khayati is los van de top 2 een van de besten!
6 maanden geleden
Gio kan beter met Martin van Geel in gesprek gaan en hem de tent uitjagen.
6 maanden geleden
Gio: "het vertrek van Martin kunnen we intern oplossen"

Laatste nieuws