Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord met maximale score aan kop in veldencompetitie VVCS

9 januari 2019 11:14 - VVCS.nl

Halverwege het seizoen staat de grasmat van De Kuip met ruime voorsprong bovenaan in het veldenklassement van de VVCS. Het is zelfs voor het eerst dat een club halverwege het seizoen nog de maximale score heeft, zo meldt de spelersvakbond.

Na iedere wedstrijd wordt de aanvoerder van de uitploeg gevraagd om het veld te beoordelen op een schaal van 1 tot 5, waarbij 5 het beste is. Feyenoord heeft na de negen thuiswedstrijden dit seizoen steeds de maximale score gekregen. Het veld van AZ staat met een gemiddelde van 4,2 op een tweede plek, terwijl PSV en Ajax met een gemiddelde van 3,8 de derde plek bezetten.

De slechtste mat van de Eredivisie ligt ook in Rotterdam. Het kunstgras van Excelsior haalt tot nu toe een gemiddelde van 1,3. De afgelopen vijf seizoenen werd de grasmat van De Kuip al steeds uitgeroepen tot de beste van de Eredivisie.

Meer op VVCS.nl




Tags

vvcs eredivisie kuip veldencompetitie excelsior spelersvakbond uitploeg veldenklassement

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Voor wat het waard is. Wat hebben we er aan als de kuip weer de beste grasmat heeft? Liever een knollentuin en Feyenoord weer boven aan in de competitie met een kampioenschap.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki