Transparent
Inloggen
Sluiten

'Renato Tapia aast op tijdelijk vertrek bij Feyenoord'

4 januari 2019 08:31 - De Telegraaf

Renato Tapia hoopt de komende maanden tijdelijk voor een andere club uit te kunnen komen. Dat weet De Telegraaf te melden. De Peruviaanse middenvelder wil met het oog op de Copa America van komende zomer wedstrijdritme op doen, omdat hij bij Feyenoord niet aan de bak komt. FC Groningen had belangstelling voor Tapia, maar dat mondde niet uit in besprekingen. Om die reden reist Tapia ook gewoon mee naar het trainingskamp in Marbella.

Meer op De Telegraaf


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Blijft in de basis een talentvolle speler, ik vraag me wel af welke positie het best bij hem past .
Beter om hem te verhuren inderdaad wellicht wordt hij dan beter zodat Feyenoord hem alsNog kan gebruiken dan wel goed verkopen.
6 maanden geleden (gewijzigd)
Is al 3 jaar niet naar om gekeken, dus gewoon verkopen. Hij en Gio zijn geen match! Heeft nog maar anderhalf jaar contract
6 maanden geleden
Waarom niet definitief lozen? Hoewel zijn spel elegant oogt, kan hij er werkelijk waar geen ene klap van.
6 maanden geleden
Gewoon gelijk verkopen. Laat zijn plek maar opvullen door een jeugdspeler, kan die alvast wat ervaring opdoen voor volgend jaar.

Ayoub ook gewoon slijten, dat word ook niets.
6 maanden geleden
Bizar hoe diep een speler kan zinken. Was in zijn laatste Twente seizoen echt heel goed, maar heeft bij ons nooit 50% van dat niveau gehaald en dit seizoen is het echt heel erg schrikken als hij meedoet. Hij had al geen snelheid maar is nu echt levensgevaarlijk op de plek van Clasie (schuift de bal in de helft van de gevallen keurig in de voeten van een tegenstander). Levert nu qua transfer natuurlijk helemaal niets meer op, hooguit van een Zuid-Amerikaanse of misschien Mexicaanse club die nooit Eredivisie voetbal gezien hebben en hem kopen als international.

Laatste nieuws