Transparent
Inloggen
Sluiten

'AS Roma en Feyenoord praten over huur Rick Karsdorp'

2 januari 2019 23:42 - Gianluca Di Marzio

De doorgaans betrouwbare Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio weet te melden dat AS Roma en Feyenoord in gesprek zijn over Rick Karsdorp. De door Feyenoord opgeleide verdediger vertrok in de zomer van 2017 naar de Italiaanse hoofdstad, maar kwam mede door een zware blessure pas vier keer in actie voor AS Roma. Omdat de club ook wil dat Karsdorp meer aan spelen toe komt, is het nu in overleg met Feyenoord over een huur tot het einde van dit seizoen.

Meer op Gianluca Di Marzio


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Een heel goede rechter verdediger zondaar meer, echter deze deal kan alleen interessant zijn als er een mogelijkheid tot overname aan het eind van het seizoen bedongen wordt.
Dan komt het probleem dat Feyenoord de transfersom en het salaris van Karsdorp niet kan betalen.
Al met al met de huidige achterstand in de competitie geen slimme zet, probeer maar wat jeugdspelers als rechtsback in te zetten.
6 maanden geleden
Hooguit zes maanden dus , wat gaan we daardoor structureel verbeteren ?
6 maanden geleden
Mag hopen dat hij in Rome blijft. Het is geen enkele versterking voor Feyenoord.
6 maanden geleden
Seizoen al voorbij, geld wegsmijterij. wanbeleid .
6 maanden geleden
Weggegooid geld, elke club is bezig zijn club te versterken met andere spelers en wat doet Feyenoord?
Ja hoor, we halen weer een oude bekende binnen die nooit speelt. Wordt dus niks.
En het seizoen is toch alweer voorbij dus a.u.b. niet doen.
6 maanden geleden
Het maximaal haalbare dit seizoen is derde worden en de beker winnen. We hebben dit jaar een selectie die slechts basisplaats waardige spelers bevat en geen enkele van hen is rechtsback. Nieuwkoop blijkt te kort te komen voor het niveau en St-Juste is duidelijk geen back. Dus, je hebt een nieuwe eerste elftalwaardige rechtsback nodig, niet zozeer voor de rest van dit seizoen als wel na dit seizoen. Kun je een aantrekkelijke deal sluiten met Karsdorp dan moet je dat zeker doen. Maar dan vooral met realistische koopoptie voor volgend seizoen. En in de tweede seizoenshelft zou ik Geertruida serieus de kans geven om zich te bewijzen. Nieuwkoop moet je of nu al verkopen of in de zomer. Nieuwkoop is een gevalletje Woudenberg; goed genoegd voor clubs als Utrecht en Heerenveen, maar niet goed genoegd voor Feyenoord.
 
6 maanden geleden
Bertjek, je hebt gelijk. Geertruida had allang als cv opgesteld moeten worden. Die is nu al 10x beter dan van Beek. Karsdorp anderhalf jaar huren met dan de koopoptie. Jan Arie, van Beek en Botteghin zijn niet (meer) goed genoeg!
6 maanden geleden
Een kwaliteitsinjectie is goed. Ik vrees dat dit te maken heeft met de verkoop van St. Juste.
6 maanden geleden
Karsdorp is een goede , die moet je wel terug halen als de kans er is. Alleen hopen dat het wel anders gaat in vergelijk met bijvoorbeeld de uitgekotste en uitgescheten mislukte prutser Boetius uit Basel die ook terug gehaald werd.

Dit zou dan ook pas de 2e of 3e goede speler zijn die op Gio zijn naam staat na al die tijd..

Laatste nieuws