Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vanaf komend seizoen Stichting DOEN shirtsponsor van Feyenoord'

1 januari 2019 17:35 - Barendrechts Dagblad

Vanaf volgend seizoen zal Qurrent niet meer op het shirt van Feyenoord staan. Het Barendrechts Dagblad weet te melden dat in overleg met Feyenoord is besloten dat Stichting DOEN op het shirt komt te staan. Qurrent werd op 1 oktober overgenomen door Greenchoice. Stichting DOEN is aandeelhouder van de energieleverancier en komt de tot en met het seizoen 2020-2021 contractueel gemaakte verplichtingen na.

Stichting DOEN is in 1991 opgericht door de Nationale Postcode Loterij. De stichting ondernemende mensen met duurzame, culturele of sociale initiatieven.

Meer op Barendrechts Dagblad
Tags

qurrent shirtsponsor aandeelhouder barendrechts energieleverancier gemaakte greenchoice loterij ondernemende postcode

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Zal wel een flutdeal zijn geworden gezien de fletsheid van de kleurloze Gijs de Jong. Paar miljoen sponsorgeld inleveren ? Prima , maar dan staat er tenminste wel een goed doel op je shirt. Is goed voor de uitstraling van Feyenoord naar buiten toe, net alsof alle incidenten van de supporters de afgelopen jaren daarmee onder het matje geveegd worden.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Lezen is moeilijk. Begrijpend lezen is een kunst.
+2/-0

5 jaar geleden
Ach zo'n Ziggo deal zie ik de huidige commerciële directeur bij Feyenoord nog niet binnen halen.
+1/-0

5 jaar geleden
Waarom dan geen Greenchoice op het shirt? Het ging toch om de groene uitstraling van Feyenoord. En dan gesponsord worden door een stichting. Pijnlijk is dat. Waarom zijn er geen voorwaarden gesteld in de deal over wat er wel/niet op het shirt mag staan. Zo’n sponsor kan dus alles met je shirt doen wat het wil.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Het wordt tijd dat Feyenoord erin slaagt ook een topsponsor binnen te halen voor op het shirt. Waarom niet gaan praten met Emirates, die al in talloze landen teams sponsoren en zeker omdat NL een van de grootste luchthavens van Europa bezit. Leuk hoor, al die positieve bedrijven die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. Maar ik heb liever dat we het nieuwe stadion duurzaam maken en dat Qurrent dat dan sponsort.
+1/-0

5 jaar geleden
Stichting Doen van de Postcodeloterij. Nu weten we tenminste zeker dat het geld niet naar de Goede Doelen gaat. Onbegrijpelijk wat Koevermans nu weer uit zijn hoed tovert. Is dat echt alles wat hij voor elkaar krijgt?
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden danall democraten dtk geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kloese lopez nederland nieuwkoop oostenrijk pedersen priske read slot smal sobat socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki