Transparent
Inloggen
Sluiten

Henk Fraser: 'Het is een ambitie om ooit trainer van Feyenoord te zijn'

30 december 2018 20:01 - RTV Rijnmond

In gesprek met RTV Rijnmond geeft Henk Fraser aan te hopen ooit als hoofdtrainer bij Feyenoord aan de slag te gaan. "Laat ik voorop stellen, en dat weet Gio als beste, dat er nu geen sprake van is. Als ik er over spreek, gaat het over ambitie. Een doelstelling zou al te ver zijn. Het is een ambitie. Niets meer en niets minder. Ik heb de ambitie om het maximale uit mijn mogelijkheden te halen", aldus de huidige trainer van Sparta.

Fraser gaat verder: "Feyenoord is weer een stap hoger. Ik besef heel goed dat je van veel factoren afhankelijk bent. Het moment moet passen, voor Feyenoord en voor mij. Wie weet komt het moment wel nooit. Je moet de gunfactor hebben, daar ben je ook afhankelijk van. Ik ben er niet overdreven mee bezig. Het is een ambitie. Iedereen heeft ambities of dromen. Die er zeer zeker. Maar veel dromen van mij zijn niet uitgekomen."

De voormalig verdediger heeft nog altijd warme gevoelens voor Feyenoord. "Vaak betrek je dat toch op je zelf. Het is wat jij aantrekkelijk vindt. Ik wil het maximale uit mezelf halen, maar er zijn wel een aantal dingen die me heel erg trekken", zo geeft hij aan. "Als er een volksclub is, dan is dat denk ik Feyenoord. Dat soort clubs trekt me heel erg. Het publiek is heel fanatiek, is heel kritisch, maar staan ook echt achter hun club."

Fraser beseft wel dat hij zelf niet bepaalt of hij ooit trainer zal worden bij Feyenoord. "Ik heb zelf als speler en ondertussen ook als tegenstander een aantal dingen meegemaakt bij Feyenoord. Ik weet donders goed wat ik zelf kan en wat ik heb laten zien. Het is aan een ander of dat goed genoeg is voor welke functie dan ook", zegt hij daarover.

Meer op RTV Rijnmond


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Never, is tactisch nog zwakker dan Gio. Ondanks dat hij een Feyenoorder is zie ik hem nooit als hoofdcoach
6 maanden geleden
Ze kunnen beter geen Feyenoord-man meer voor de groep zetten. Door de gunfactor laat je dan al gauw iemand langer doormodderen dan goed is voor de club.
6 maanden geleden
Vind hem dit seizoen tegenvallen bij Sparta, ook afgelopen seizoen niet echt goed in Arnhem.
Snap dat hij ooit coach van Feyenoord wil worden maar wat mij betreft, liever niet.
6 maanden geleden
Met Fraser als coach zorg je er in elk geval voor dat de verdediging weer ouderwets als een huis staat. En dat de opbouw van achter in orde is.Allemaal zaken die door Gio bij het grofvuil zijn gezet. Maar Henkie is een slimme kerel , die zou het goed aanpakken , evenals de aanvalslinie.

Vanuit alle opzichten ben ik VOOR Fraser.

Zo vaak krijg je de kans niet om dit soort mensen te krijgen. Laat er dan wel na GVB een trainer komen voor een jaartje die het seizoen verprutst ( zo moeilijk is dat niet in deze tijd voor Feyenoord ), waarna Henkie F. de boel weer vakkundig op de rails zet.
6 maanden geleden
Als Willem van Hanegem trainer kon worden, dan zou dat ook voor Fraser moeten gelden. Ik vind het een serieuze kandidaat.
6 maanden geleden
Ga toch weg Fraser je bent niet geschikt om trainer van Feyenoord te zijn! Nog nooit wat gepresteerd als coach, zijn ploegen spelen defensief anti-voetbal en tactisch is hij enorm zwak.

Als voetballer was ie een held, dat dan weer wel ;)

Laatste nieuws