Transparent
Inloggen
Sluiten

'Voorlopig ontwerp nieuw stadion goedgekeurd door Feyenoord'

28 december 2018 08:46 - De Architect

Het voorlopige ontwerp van het nieuwe stadion van Feyenoord is door de club officieel goed gekeurd. Dat weet de website De Architect te melden. Met een capaciteit van 63.000 plaatsen zal het nieuwe stadion het grootste stadion van Nederland gaan worden.

Het stadion kan worden gebouwd binnen het gestelde budget, waarmee ook rekening is gehouden met de gestegen bouwkosten. Ook wordt er volledig tegemoetgekomen aan de behoeften van Feyenoord. Nu de club akkoord is gegaan met het voorlopige ontwerp gaat architectenbedrijf OMA verder met het gedetailleerde ontwerp van het stadion.

Meer op De Architect
Tags

ontwerp architect architectenbedrijf behoeften bouwkosten capaciteit gedetailleerde gekeurd nederland oma tegemoetgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


willem van Hanegem (geschorst)
2 jaar geleden
Super als ie klaar is neem ik ook weer een seizoenskaart. Ik houd wel van een beetje comfort!!
+2/-0

2 jaar geleden
Ziet er inderdaad goed uit, vraag is wel of dit megalomane project echt nodig is om Feyenoord weer aan, in ieder geval de Nederlandse, top te krijgen.

Meer budget door een groter en nieuw stadion? Zal best maar daar gaan de mannen nog niet direct beter van voetballen. Het zal een illusie blijken dat betere spelers nu wel naar Nederland en Feyenoord gaan komen door dit stadion.
Beter scouten en nog beter opleiden zal meer rendement opleveren, wellicht dient de technische staf, inclusief van Geel ook eens tegen het licht gehouden moeten worden.

Mocht het stadion er komen dan is het prima uiteraard maar mijn verwachting is dat de gehoopte aansluiting met de top hiermee niet gehaald zal worden.
+1/-0

 
willem van Hanegem (geschorst)
2 jaar geleden
Tuurlijk wel. PSV ga je voorbij en 020 kun je het dan echt lastig maken. Je gaat dan naar een omzet van om en nabij 100 miljoen
+1/-0

2 jaar geleden
Wel veel vrouwen in het stadion ;)
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado arnesen bane bannis bijlow bozenik cruzcontrol danall diemers eredivisie fer geertruida gernot hanegem jahanbakhsh kuip lask linssen oostenrijk oostenrijker portugal ramesoe schinkels slot sporar stefan trauner willykment zirkzee