Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'We blijven die fouten maken'

23 december 2018 16:47

In gesprek met Fox Sports was Steven Berghuis het eens met de opmerking dat het bij Feyenoord steeds zo moeizaam gaat. "Het zit het vooral in het voetbal denk ik. Het iniatief blijven nemen, blijven inschuiven en de bal willen hebben. Het juiste moment vooruit spelen, terwijl wij achteruit gingen spelen", aldus Berghuis. "Daardoor kon ADO naar voren. We lopen zo vaak tegen die keuzes aan, waardoor we het steeds zo moeilijk hebben."

De paar keer dat Feyenoord er wel goed uit kwam, werd het direct gevaarlijk. "Het veld is snel en glad, dus je kan die bal zo makkelijk naar voren geven. En dan niet twijfelen, maar echt spelen. We hebben het er al vaak over gehad, maar we blijven die fouten maken", zo gaf hij aan.

Berghuis vond niet dat het te maken heeft met kwaliteit. "Af en toe worden die ballen wel naar voren gespeeld. Het is gewoon de mindset. Als die bal er ligt, moet je hem ook spelen en dat doen we niet", zei hij daarover.
Tags

berghuis ado fox glad iniatief

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden dahl democraten dest hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip lopez middenveldert moussa nadje nomination primary priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment