Transparent
Inloggen
Sluiten

'Fiorentina wil Jeremiah St. Juste overnemen van Feyenoord'

18 december 2018 11:19 - Gianluca Di Marzio

Fiorentina wil komende transferperiode Jeremiah St. Juste toevoegen aan de selectie. Dat weet de doorgaans betrouwbare Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio te melden. De Italiaanse club wil graag meer talentvolle spelers aan de selectie toevoegen en de verdediger van Feyenoord is een van de spelers die daarvoor in beeld is.

St. Juste kwam anderhalf jaar geleden over van sc Heerenveen. Dit seizoen won hij de concurrentiestrijd van Bart Nieuwkoop om de rechtsbackpositie, maar vanwege een schouderblessure zal hij de laatste twee wedstrijden van dit jaar niet in actie komen. De verdediger heeft nog een contract tot de zomer van 2021 in Rotterdam.

Meer op Gianluca Di Marzio


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden (gewijzigd)
Tja bij Feyenoord staan spelers voor een habbekrats in de etalage, dus ja logisch dat clubs zich melden voor dit soort spelers.We zullen het met Nieuwkoop moeten doen na de winterstop.
 
7 maanden geleden
Dat is niet te hopen. Nieuwkoop is niveau eerste divisie.
7 maanden geleden
Daar kan je op wachten. Een van onze spaarzame pareltjes.
7 maanden geleden
Gelijk weg doen deze prutser. Desnoods met een mega korting. Iedereen is blijkbaar alweer vergeten dat deze mislukkeling na 5 minuten rood kreeg bij Ajax door een extreem domme overtreding , en daarmee bewust de wedstrijd verziekte vergalde.


Nooit begrepen deze blunder en miskoop van GvB.
7 maanden geleden (gewijzigd)
Mag toch hopen dat ie mooi bij ons blijft ballen. Denk nog steeds dat hij in potentie een van de betere backs van Nederland kan zijn. En daarnaast is Nieuwkoop mij wel ietwat tegengevallen.
7 maanden geleden
Wat mij betreft houden we hem, maar hij is geen rechtsback en inderdaad een centrale verdediger. Ik zou Botteghin aanbieden aan Fiorentina, die heeft z'n beste tijd echt gehad. Als het gaat om de positie rechtsback heb je Nieuwkoop en Geertruida, waarbij ik die laatste eens de kans zou geven, als we toch uitgeschakeld zijn voor de titel. Voor rechtscentraal heb je van Beek, St-Juste en Botteghin, dus die laatste kan gaan. Laat van Beek en St-Juste het dan centraal maar uitvechten. Nieuwkoop doet het aardig, maar gaat nooit van het niveau Karsdorp worden. Kortom, in de winter Karsdorp huren; Nieuwkoop verkopen; Geertruida als tweede rechtsback; Botteghin verkopen; van Beek en St-Juste als centrale rechtsbenige verdedigers.
 
aliendwurf (geschorst)
7 maanden geleden (gewijzigd)
Beekie moet ook gewoon wieberen hoor eigenlijk maar helaas heeft die een onbegrijpelijke verlenging gekregen dus laat hem dan maar in godsnaam backup zijn voor de centrale posities.

Botteghin, Jan Arie, Nieuwkoop, Beekie, Verdonk en helaas ook Malacia zijn absoluut niet goed genoeg om basisspelers bij een club als Feyenoord te zijn.

Tonny gaat weg, Robin stopt, je kunt er vergif op in nemen dat Berghuis ook vertrekt en Jorgensen zal ook hoogstwaarschijnlijk ook vertrekken....dus tel uit je winst.
aliendwurf (geschorst)
7 maanden geleden
Gewoon weg doen....op zich best een aardige speler maar zit constant in de lappenmand dus ontwikkeld zich ook niet zoals ik had gehoopt.

Ga maar kijken of je voor dat geld Karsdorp terug kunt halen....die zit daar ook maar te vast te groeien op de bank e
n die heeft toch wel een aardig gat achter gelaten toen die weg ging. Die was echt heel belangrijk met én zijn snelheid én zijn aanvallende impulsen.
7 maanden geleden
Weg doen en voor dat geld Rick Karsdorp halen.

Laatste nieuws