Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Feyenoord-watcher aangeslagen door slechte prestaties Feyenoord

18 december 2018 08:40 - Veronica Inside




Tags

aangeslagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Wie is er niet aangeslagen? Het is gewoonweg elke keer hetzelfde liedje je doet een stap vooruit en vervolgens weer twee stappen achterruit. En waar is van Geel met het tekenen van het contract van Wehrmann?
+1/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Wat een verschrikkelijke arrogante kwal en onruststoker is het en blijft het.... Van Beek niet vergeten nogmaals te verlengen is super terug gekomen na kut periode en 2 jaar is te kort, zulke verdedigers zijn schaars gaar anders goedkoop weg gehaald worden.
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
DEZE KEER HEEFT KRABBELKUT 100% GELIJK. HET IS EEN ZOOITJE. GEHELE TECHNISCHE STAF VERNIEUWEN GRAAG
+1/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Hij heeft helemaal gelijk drie wedstrijden speel je gewoon goed, en dan komt er zo een keukenploegje en gvd verlies je dik,elke keer hetzelfde liedje bij Feyenoord,vindt je het gek dat spelers van Feyenoord geen ene moer opbrengen,tegen een niets zeggend elftal met de UEFA ga je onderuit met vier nul en zo gaat dat telkens maar weer,en dan Vente laten staan een hele wedstrijd gewoon om te janken
Van mij mag Peter Bosh komen al mijn respect voor Gio maar op deze manier kan gewoonweg niet.
+2/-0

aliendwurf (geschorst)
5 jaar geleden
Totaal niet boeiend of dit stuk stront aangeslagen is...laat hem lekker de tyfus krijgen.
+1/-0

5 jaar geleden
Ligt niet aan Van Bronckhorst.Elke keer als je vaste basis geblesseerd raakt, blijft er niks meer over. Vooral blessure Jørgensen. Vente kan geen bal vasthouden, rest kan niet aansluiten. Van Geel had Sol moeten ophalen. Als het kan in de winter nog.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.476 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave