Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verlengt contract van Jordy Wehrmann tot 2020

17 december 2018 19:04 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft het contract met Jordy Wehrmann verlengd. Dat heeft de club zelf bekend gemaakt. De 19-jarige middenvelder zette maandagmiddag zijn handtekening onder het contract dat tot de zomer van 2020 zal gaan duren. Het contract van de middenvelder zou komende zomer aflopen.

Wehrmann is blij dat hij een nieuw contract heeft gekregen "Deze verlenging is een teken van vertrouwen. Ik heb het hartstikke naar mijn zin bij deze club en ben trots om uit te komen voor Jong Feyenoord en eerder nog voor Feyenoord Onder 19. De gewonnen bekerfinale met Onder 19 tegen PSV afgelopen juni, waarin ik zelf ook nog eens twee keer scoorde, is een van mijn hoogtepunten tot nu toe", zo geeft hij aan. "Ik wil doorstromen naar Feyenoord 1. Dat is waar ik naartoe werk: mijn debuut maken in een offici├źle wedstrijd."

Ook technisch directeur Martin van Geel is blij dat Wehrmann langer bij Feyenoord zal blijven. "Jordy heeft zich goed ontwikkeld de afgelopen jaren", aldus Van Geel. "Hij heeft dit tweede contract zelf afgedwongen met zijn kwaliteiten en met zijn sterke mentaliteit. We blijven hem ondersteunen om de stap richting het eerste elftal te maken."

Meer op Feyenoord.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
En nu snel verhuren, dan kan hij zich ontwikkelen.
Van bank zitten wordt hij echt niet beter.
7 maanden geleden
Na dit seizoen maar 1 jaar contract?? Dat is wel erg kort.
7 maanden geleden
Gelukkig eindelijk een middenvelder erbij waar we we nog niet genoeg van hebben,maar goed lekker laten ballen zoals al aangegeven.

Laatste nieuws