Transparent
Inloggen
Sluiten

Willem van Hanegem: 'Ik zie geen opvolger voor Giovanni van Bronckhorst'

17 december 2018 09:05 - Algemeen Dagblad

In zijn column in het Algemeen Dagblad geeft Willem van Hanegem aan dat hij twijfelt of Feyenoord na dit seizoen door moet blijven gaan met Giovanni van Bronckhorst als hoofdtrainer. "Feyenoord wordt onder zijn leiding nauwelijks beter, dat roep ik al langer. Maar aan de andere kant zou ik ook niet weten wie het straks moet overnemen", aldus Van Hanegem. "Kijk, dat is geen goede reden om dan maar niet te breken met een trainer. Als je niet tevreden bent, moet je stoppen, zo simpel is het. Maar toch, ook ik zie geen opvolger."

Volgens de Kromme moet de rol van de trainer bovendien ook niet overschat worden. "In Nederland doen we we vaak alsof trainers enorme talenten zijn, maar dat is vooral een gecreëerd iets", zo geeft hij aan. "Begrijp me goed, ik gun iedere trainer zijn eigen stijl. Maar ik zie er te veel die zo graag Pep Guardiola spelen. Die trainers moet Feyenoord in elk geval niet halen, daar schiet je niets mee op. Overschat de trainer niet, het draait toch echt om de spelers."




Tags

hanegem bronckhorst overschat column guardiola nederland pep stijl twijfelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Helemaal gelijk, de pot van gisteren gisteren bevestigt dit maar weer eens, terwijl hij het al tijden zegt (en velen met hem) en ook zondagochtend bij fox. Peter Bosz svp met Hofland oa als assistent. Maar goed eerst utreg donderdag.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik zie echt wel een opvolger, 2 zelfs. Dirk voor van Geel en Bosz voor Gio!
+2/-1

 
aliendwurf (geschorst)
2 jaar geleden
Ja hoor Dirk....omdat hij zo lekker hard werkte zeker?
+1/-1

2 jaar geleden
Als Feyenoord een beetje ambitie heeft, halen ze Peter Bosz in huis. Misschien niet goed genoeg voor de Europese top, maar voor de eredivisie een prima trainer met visie.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik zie genoeg opvolgers: van Gaal, Bosz, Rutten, van Marwijk, Erwin Koeman. Maar voor mij zou het gaan tussen Louis van Gaal, Peter Bosz en Michel Preud'Homme.
+1/-0



Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws




Tagcloud

acardipane advocaat aeb afschieten arnesen bozenik conteh diemers dynamiek eredivisie erkennen fer geertruida haps heerenveen irak joey joh kuijt linssen malacia ramesoe rijnmond slot til toornstra trauner vakkiek veerman willykment