Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin van Persie: 'Schamen is niet het juiste begrip, want iedereen heeft zijn best gedaan'

17 december 2018 09:00

Na de wedstrijd tegen Fortuna Sittard klonk 'schaam je kapot' vanaf de tribunes. Robin van Persie kon zich niet in die bewoordingen vinden. "Iedereen is teleurgesteld, de supporters ook", zo gaf hij aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Als je wilt meedoen, moet je deze wedstrijden winnen. Het woord schamen, dat is de woordkeus van de mensen. Ik vind schamen niet het juiste begrip, want dat moet je doen als je niet alles hebt gegeven. Maar iedereen heeft zijn best gedaan."

Na de wedstrijd tegen PSV gaf de aanvoerder nog aan dat ze het zelfs Barcelona lastig konden maken als ze iedere keer zo zouden spelen. "Maar dat wekelijks brengen, dat is niet zo eenvoudig. Dat bleek vandaag maar weer eens", aldus Van Persie.

Veel hangt nu af van de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht van aanstaande donderdag. "Ja, die wedstrijd is heel belangrijk", zegt hij daarover. "Maar dat was hij al, los van dit verlies tegen Fortuna Sittard."




Tags

persie schamen fortuna barcelona klonk schaam utrecht woordkeus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.402 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda