Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Als Feyenoord de beker wint, wordt dat de zesde prijs'

17 december 2018 08:26

Op de persconferentie na afloop van de nederlaag tegen Fortuna Sittard kreeg Giovanni van Bronckhorst direct de vraag of de beker het seizoen nog kan redden. "Als Feyenoord de beker wint, wordt dat de zesde prijs", reageerde Van Bronckhorst, opgetekend door De Telegraaf. "En vier maanden terug wonnen we nog de Johan Cruijff Schaal."

In de competitie ziet het er voor de ploeg echter niet goed uit. "Als ik onze prestaties naar de competitie vertaal, begrijp ik ook wel dat we onszelf vandaag geen dienst hebben bewezen", aldus de trainer van Feyenoord. "Het verschil met PSV en Ajax is heel groot. Maar ja, die presteren ook optimaal, ze hebben allebei de beste seizoensstart in twintig jaar…"




Tags

bronckhorst fortuna seizoensstart telegraaf vertaal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda