Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin van Persie: 'Als we die kansen krijgen, moeten we ze ook maken'

17 december 2018 07:56

Robin van Persie maakte in gesprek met Fox Sports een compliment aan hoe Fortuna Sittard gespeeld had. "Fortuna Sittard deed het goed. Zij speelden goed op de counter en wachtten toen wij een fout maakten om daar dan van te profiteren. Dat deden ze van het begin tot aan het einde goed", aldus Van Persie. "We hebben allebei wel kansen gehad. Fortuna vooral vanuit de counter en wij een aantal schoten. Ikzelf ook met een kopbal. Iedereen heeft zijn kansen wel gehad, maar niet benut."

De aanvoerder van Feyenoord was geïrriteerd dat de ploeg verloren had. "Het is de eerste keer dit jaar dat we thuis verloren hebben, maar al met al is het terecht. We kunnen er wel een mooi verhaal van maken", zo gaf hij aan. "Ik had het liever anders gezien, maar als we die kansen krijgen, moeten we ze ook maken. Dat hebben zij wel gedaan, complimenten voor hun."

Volgens Van Persie is Feyenoord nog niet helemaal uitgeschakeld in de race om de landstitel "Weg ben je nooit, want je moet elke wedstrijd weer voetballen en je best doen. Maar zulke wedstrijden moet je wel winnen als je mee wil doen", zei hij daarover.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws