Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'We zijn allemaal teleurgesteld'

16 december 2018 19:06

Giovanni van Bronckhorst gaf in gesprek met Fox Sports aan dat Feyenoord tegen Fortuna niet goed genoeg was. "We waren in balbezit niet vast genoeg. Zowel in de eerste als in de tweede helft leden we in het begin van de opbouwfase al veel balverlies, waardoor we moeilijk de vrije man konden vinden. Dat was met name de backs", aldus Van Bronckhorst. "Met Steven wisselden we een aantal keren van kans en dat was een aantal keer heel goed, waardoor je dreigend kon worden. Andersom was dat minder vaak. Dan weet je dat Fortuna wacht op een counter en die hebben ze vandaag te veel gehad."

Feyenoord had veel moeite met het compacte spel van Fortuna Sittard. "Je moet dan het geduld blijven houden, maar wel het balbezit hoog blijven houden. Dat was vandaag een stuk minder dan de voorafgaande wedstrijden", zo gaf hij aan. "Een aantal keer hadden we balverlies, waardoor het achterin open kwam te staan en zij een hele grote kans kregen. Daarin scoren ze twee keer."

De trainer van Feyenoord had in de kleedkamer na afloop aangegeven teleurgesteld te zijn. "Dat zijn we allemaal. Zo voelt verlies. Het was aardig stil in de kleedkamer en dat moet ook", zei hij daarover. "De laatste weken hadden we de goodwill en het goede spel laten zien. Vandaag was daar niks van te zien."




Tags

bronckhorst fortuna balverlies compacte counter fox goodwill opbouwfase wisselden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda